Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, ti hogyan heveritek ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hogyan heveritek ki ha egy lánynak nem jösztök be?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy lánnyal, csetelgettünk azonban az első randi után mintha csak én "kűzdenék", hogy ebből kapcsolat legyen. Ha őszinte akarok lenni magammal, be kell valljam, hogy nem jöttem be a lánynak...ez azonban nagyon rosszul esik nekem. Igyekszek nem összeomlani és optimistának maradni, de nagyon nehéz.
2016. máj. 22. 14:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
XD
2016. máj. 22. 14:24
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Akkor bejösztök egy másik ajtón.
2016. máj. 22. 14:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Jajj ne picsogjál már ez egy hétköznapi dolog :D tudod hányan fognak még elküldeni a halál faszára mire összejössz valakivel? :D
2016. máj. 22. 14:29
 4/13 anonim ***** válasza:

"Igyekszem nem összeomlani es optimistanak maradni." teged sem erhetett meg kellemetlenseg az eletedben.

Nem voltatok együtt, valoszinüleg nem is lesztek. Egyszer talalkoztatok es ennyi! Lesz meg szamtalan ilyen helyzet az eletedben. Söt olyan is, amikor ugy latod, hogy ratalaltal eleted szerelmere, lelkitarsadra, eveket együtt töltetek boldogsagban es utana megis szertefoszlik minden es csak az üresseg es fajdalom marad... szoval, szedd össze magad gyerek, ne rinyalj es keresd a következöt! ... de ne feledkezz meg a hazidrol!

2016. máj. 22. 14:30
 5/13 A kérdező kommentje:
sajnálatos módon 26 vagyok :)...de életemben először randiztam.
2016. máj. 22. 14:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Jól írja az utolsó. Majdnem 8 éves kapcsolat, én házasságot terveztem ő másik pasival ismerkedett, szerinted? és itt vagyok, 9 hónap alatt kihevertem. Te egy randiféleség miatt meg nem próbálsz meg összeomlani? Messze vagy te a nagy fájdalomtól.
2016. máj. 22. 14:36
 7/13 anonim ***** válasza:

26 evesen masodik 5 eves kapcsolatom romjai hevertek elöttem, ... mar par eve együtt eltünk, az esküvöi meghivoknal tartottunk. Ez fajt! Es jött a következö, akivel nagyon boldog vagyok, most epitjük a hazunkat es csaladtervezesen gondolkodunk. De mivel sok baratomnak mar van 1-2 gyereke, ugy erzem, 32 evesen kicsit le vagyok maradva... de Te! ... eddig pincebe zarva eltel?

Ne erts felre! Nem azert veszem a faradtsagot, hogy irjak, mert gunyt szeretnek üzni belöled. Tenyleg erdekel, hogy mit csesztel el az eletedben? Ha eszembe jut hozza egy-egy okos ötlet vagy javaslat, szivesen megosztom veled.

2016. máj. 22. 14:40
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem éltem pincében...nagyon önbizalomhiányos vagyok mivel 26 évesen kb 20-nak nézek ki. Sosem mertem kezdeményezni. Tulajdonképpen ez volt az első, hogy komolyabban próbálkoztam egy lánynál.
2016. máj. 22. 14:48
 9/13 anonim ***** válasza:

Te ennyitől majdnem összeomlottál, akkor mit szóljon más?

Pláne olyanok, akiknek már családjuk van, gyerekük, és egy halott kapcsolaton kell túltenniük magukat egy válási ceremóniával, mindent a nulláról kezdve...

2016. máj. 22. 14:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Miskolci vagy, mi?
2016. máj. 22. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!