Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Eddig alig várta az összeköltö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig alig várta az összeköltözést, most miért lett ilyen hideg velem?

Figyelt kérdés

Egy fiúbarátomról van szó. Nem volt kedvem új lakótársat keresni, ezért azt mondta, hogy szívesen jönne ő, mondtam, hogy oké, nagyon lelkes volt, hogy majd milyen jó lesz, meg alig várja, aztán mióta beköltözött, nagyon megváltozott.

Én nem érek most rá egész nap vele dumálni, mert vizsgaidőszak van, muszáj koncentrálnom, ő meg olyan, mintha ezen megsértődött volna, alig szól hozzám, közönyösebb lett jóval...

Vajon azért csinálja ezt, mert tetszem neki, vagy csak bunkónak gondol?

2016. máj. 22. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet azt gondolta, hogy összejöttök és/vagy lesz szex.

Lehet kisfiú és tényleg megsértődött azon, hogy nem szánsz rá időt.

Lehet rájött, hogy nem tud veled együtt lakni, mert nem bír elviselni téged (lakva ismerszik meg az ember), most pedig nem tudja, hogy ezt miként mondja el neked.

2016. máj. 22. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az a baja, hogy tetszel neki...

Ha nem is szexet de egy kis odafigyelést, valami együttes tevékenységet igényel. Jó ötlet lenne egy közös főzés és kajálás :).

Valószínűleg, nagyon szeretne valahogy közelebb kerülni hozzád, de nem mer beszélni róla...

2016. máj. 22. 13:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát próbálkozik, hogy filmezzünk, menjünk sétálni, sörözni, stb. Szoktunk amúgy, csak most tényleg nagyon el vagyok havazva.
2016. máj. 22. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból írom: sok férfi a lakótársi viszonyt úgy tekinti, mintha párkapcsolatra kérnéd fel. Ő valószínűleg ezt várta, és most csalódott, hogy nem ez lett.
2016. máj. 22. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!