Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is fel kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is fel kellene függesztenünk az összeköltözést? Én értem félre a barátomat?

Figyelt kérdés

Egyenlőre csak 2-3 napokat töltök nála minden héten, , 8 hónapja vagyunk együtt. Beszélgettünk, mondtam neki hogy mennyire hiányzik esténként, és azt mondta hogy milyen furcsa lesz amikor minden este ott leszek nála.

Mikor visszakérdeztem próbálta szépíteni de szerintem ez elég egyértelműen negatív mondat volt. :(

Annyira rosszul esett, mert én hagyom ott a szépen felszerelt, otthonos albimat az ő saját tulajdonú de eléggé lelakott és nem valami komfortos lakásáért, egy másik városba költözök hozzá pedig sose gondoltam volna hogy elhagyom ezt a várost, nem láthatom minden nap a családomat (közel laknak) de mégis soha nem gondoltam rá hogy ez nekem furcsa lesz és mivel szeretem még vártam is. Azt hittem hogy ő is várja, sőt még ő kérdezte meg hogy hozzáköltöznék-e :(

Én gondolom túl az egészet vagy tényleg abba kéne hagyni az összeköltözésen való gondolkozást?

2016. ápr. 6. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Mi? Én a kérdést sem értem, hogy mi volt ezzel a mondattal a probléma, miért sértődtél meg ezen? Ezért felfüggeszteni az összeköltözést? Nyilván az elejében furcsa lesz, mindenkinek az..

Az ÉN véleményem szerint, kérdésedre válaszolva: Te értetted férre a barátodat! :)

2016. ápr. 6. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem negatív kijelentés volt.. csak hogy még hozzá kell szoknia a dologhoz, hiszen ez egy új helyzet lesz..
2016. ápr. 6. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy ferfi nem akarja hogy hozzakoltozz akkor hidd el hogy azt fogja mondani. Nem fog rebuszokban beszelni. Ez a noi fejteges nokent felb***z.
2016. ápr. 6. 18:09
 4/7 Bence_ ***** válasza:
100%

Szimpla tényt közölt.

Szohasználatotok mas. Helyettesítsd be a furcsa helyére az izgalmas szót.

Avval szerintem mind ketten kiegyeztek.

Érzéseidet beszéld meg vele.

2016. ápr. 6. 18:12
 5/7 aperitif ***** válasza:
100%

Persze, hogy furcsa lesz. Akkor is furcsa lesz, ha már alig várod, hogy megtörténjen. A furcsa szóban nincs semmi pejoratív, csupán azt jelenti, hogy más lesz, szokatlan lesz. És ez a minimum. Még az is lehet, hogy nehéz lesz, zökkenők lesznek, konfliktusok is, amíg össze nem szoktok, össze nem csiszolódtok. Erre számítanod kell, különben nagy csalódások fognak érni.

Fel vagy te készülve erre az összeköltözésre? Mert ha nem, akkor tényleg inkább fel kéne függeszteni, és nem a barátod kijelentése miatt.

2016. ápr. 6. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"én hagyom ott a szépen felszerelt, otthonos albimat az ő saját tulajdonú de eléggé lelakott és nem valami komfortos lakásáért, egy másik városba költözök hozzá pedig sose gondoltam volna hogy elhagyom ezt a várost, nem láthatom minden nap a családomat"

Nem lehet, hogy inkább neked vannak fenntartásaid az összeköltözéssel kapcsolatban? És ez tényleg minden rosszindulat nélkül kérdezem. Szerintem te parázod túl...

2016. ápr. 6. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ezt nem negatív értelemben gondolta szerintem. mert tényleg furcsa lesz az elején valakivel együtt élni. de ahogy olvastam, olyan érzésem volt, hogy te nem akarsz igazán költözni. nem vagytok még együtt olyan rég, halasszátok el ezt még, amíg jobban megismeritek egymást.
2016. ápr. 6. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!