Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal tervezzük az összeköltözést. De ÍGY hogy költözzünk össze?
Most ez kinek a háza, az tiéd vagy az övé !!?
Mivel a tiéd miért neki kéne fizetni, egy olyan dolgot aminek papíron semmi köze hozzá ??
Én sem ölnék bele több százezret valamibe ami nem az enyém.
Utána kidobod és bukta a pénzét.
HA a TE házasba összeköltöztök, akkor töle ANNYI az elvárható, hogy a SAJÁT MEGÉLEHETÉSÉT kifizzesse (kaja rezsi)
Ezen felül valamennyi "lakbér" még jogos lenne, de felújtási kötltségeket nem várhatsz el töle.
Szerintem havi 40-50 ezer reális lenne, de sokkal többet nem követelhetsz.
Mellesleg ha neki állatai vannak, akkor ahhoz valamifßele ház is jár - az sincs ingyen neki, érthetö, ha onkább arra költi a saját jövedelmét.
Ha netán összevesztek és neki ki kell költöznie, akkor amit a te házadba belefektetett, azt elveszti, így tökéletesen érthetö, hogy nem akar kockáztatni.
Az a baj, hogy ez azt vetíti előre, hogy a "közös"-ről kissé más fogalmai vannak a hölgynek. Egy esetleges házasság egy ilyen lénnyel pénzügyi káosz lenne, ami már most körvonalazódik: Amit Én keresek, az az Enyém, amit Te keresel az közös vagyon (amihez Nekem jogom van hozzányúlni!!!!!!).
Megoldás: dobd ki a csajt (akit lehetőleg soha többé ne is fogadj vissza), és szép lassan kezd el felújítani magadnak a házat. Lehet hosszabb idő 2 vagy 3 évig is eltart, de megéri. Ne aggódj nem fog lelomosodni!
#1 vagyok.
25f és havi 60 at adok haza. (sajna otthon lakom, mert kell a szüleimnek a pénz. de simán fizethetném a saját lakásom is )
Ha közös néven lenne a ház akkor már adnék bele pénzt mert lenne fedezete.
Ha valakihez költöznék a rezsi felét alapból fizetném mivel ott lakom. De ha papíron nem lenne közöm a felújítandó lakáshoz akkor nem pénzelném a nőt.
A te helyzetedben ez most más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!