Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis hol vannak és hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hol vannak és hogy ismerkednek azok a "normális férfiak", akiket ezen az oldalon emlegetnek?

Figyelt kérdés

Akiket állítólag nem vesz észre senki. Mert ha ezen az oldalon, akkor nem túl aktívak, engem pl. MINDIG ugyanaz az pár ember talál meg, folyamatosan ugyanazzal a bemásolt szöveggel. Tényleg, betűre mindig ugyanazt küldik el! Társkeresőn is szinte csak a szexre mennek, számomra az sem esik a normális férfi kategóriába... Utcán nem szokásuk leszólítani, szórakozóhelyen meg vagy ugyancsak szexet akarnak, vagy jönnek a "minden nő beképzelt szemét, csak te nem" dumával, ami megint csak kizárja számomra a normalitást...

Mégis hol vannak akkor a normális férfiak?

2016. máj. 21. 16:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne :)
2016. máj. 21. 18:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én normálisnak tartanám magam. Vannak céljaim, van egy értékrendem. Próbáltam interneten ismerkedni és itt gyakorin is. Ilyenkor szeretnék megtudni valamit az illető nőről, mivel foglalkozik vagy mi érdekli. Sok esetben azt tapasztalom, hogy akivel beszélgetnék, az nem partner a beszélgetésben. Nem reagál úgy, vagy nem kérdez rá dolgokra. Én vezetem egy ideig a beszélgetést, de nagyon hamar úgy érzem, hogy kezd kínossá válni, mert mintha csak én akarnám.

Nem sablon szövegekkel szoktam ráírni lányokra, és nem a szexre megyek. Én tényleg szeretnék normálisan beszélgetni és esetleg ismerkedni. Nem is feltétlenül a párkapcsolat a célom, inkább szeretnék barátkozni és ha majd úgy alakul, hogy több lenne, akkor.

Egyetemre járok, vannak hobbijaim, általában minden iránt érdeklődöm. Nem csak a szakmámról tudok beszélni. Tényleg szeretnék az utóbbi időben valami jó társaságot találni, akivel el lehetne menni sétálni, kirándulni vagy programokra, de ez egyre nehezebb.

Itt gyakorin is szeretnék ismerkedni. Viszont nagyon sok nő kapásból kijelenti, hogy ő nem ismerkedik itt. Én meg nem szeretnék tolakodni, nehogy úgy érezze, hogy zaklatom. Hiába láthatja rajtam, hogy nem olyan vagyok, mint a többi, aki szexuális képeket küld. Volt olyan, aki azt mondta, hogy azért nem hajlandó itt ismerkedni, mert kapott már egyes emberektől a nemi szervüket ábrázoló képeket. Én nem ilyen vagyok és nem az én felelősségem, hogy a többi ember, hogy viselkedik. Mégis az ilyenek viselkedése miatt lehetetlenül el az internetes ismerkedés. Az is egy kérdés, hogy akarnék-e olyan nővel ismerkedni, aki ennyire egy kalap alatt veszi az összes férfit. Nem azt mondom ezzel, hogy egy nő ne legyen óvatos és ne vigyázzon magára. Mert tény, hogy vannak perverz állatok, szexuális bűnözők. Ezekkel vigyázni kell és ezek miatt tényleg óvatosnak kell lenni. Csak nem úgy látom, hogy manapság a nők ezt megfelelően kezelik. A való életben belemennek olyan szituációkba, amik tényleg veszélyesek, ugyanakkor azoktól a lehetőségektől elzárkóznak, amikor normális pasikat is megismerhetnének.

2016. máj. 21. 18:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nőként válaszolok. A párommal egy társaságban ismerkedtem meg, hónapok után figyeltem fel rá. Pedig minden téren passzolunk, egyszerűen csak nem az a típus, aki "jól el tudja adni magát". Társkeresőn volt pár randija, de második egyikből sem lett, valószínűleg túl unalmasnak találták. Ha nem lett volna elég időm kiismerni, valószínűleg én is elhajtottam volna. Szóval szerintem a normális férfiak nem valami feltűnőek, ezért nehéz rájuk lelni.
2016. máj. 21. 18:43
 14/17 anonim ***** válasza:
ne aggódj majd 30 évesen, miután felcsinált valaki, aki miután teletöltött és kiderült baba lesz belőle lelép.. na majd akkor megtalálod a "jófiúkat", már azt, aki hajlandó lesz más gyerekét nevelni.
2016. máj. 21. 19:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Hogy normálisan válaszoljak a kérdésedre: csak magamról és még kb. két emberről tudok nyilatkozni, akik az általad megjelölt "normális férfiak" kategóriába esnek, akiket ezen az oldalon emlegetnek. Több konkrét esetet nem ismerek, hülyeséget meg nem akarok írni. De akkor lássuk a választ!

Két ismerősöm (24-25 évesek) leginkább dolgoznak, olyan munkahelyen, ahol többnyire férfiak veszik őket körül. Úgy ismerkednek, hogy nem erőltetik az ismerkedést, szánt szándékkal nem környékeznek meg nőket, és ezt jól is teszik tapasztalatom szerint. Egyszerűen várják a megfelelő szerencsés pillanatot, amikor egy olyan nőbe botlanak spontán, akik nekik megfelel és akiknél érdemes próbálkozni. Egyébként meg nem érdekli őket a nőzés, és szerintem pont ettől normálisak. Dolgoznak, élnek az érdeklődési körüknek, hasznos életet élnek és nem szexpartnereket keresnek. Én annyiban számítok kevésbé normálisnak hozzájuk képest, hogy hatalmas erő- és időbefektetésem volt az ismerkedésbe, és több év után látom csak be, hogy teljesen felesleges, én is élhettem volna hasznosabb életet ennél. Nem a szexért vagyok oda, csak szerettem volna egy párkapcsolatot, amelyben a párommal elmehettem volna közösen kirándulni, sétálni, nyaralni, stb. Napi apró örömök. Ennyi. Igaz, a pontos képhez hozzátartozik, hogy egyszer volt egy rövidebb ideig párom, és azt a keveset is, amit vele tölthettem, kirándulásokkal és sétával töltöttük. :) Nem volt szex, mégis boldog voltam vele addig a rövid ideig... Na igen, és ismerkedéskor próbáltam olyan helyeken ismerkedni, ami közös érdeklődésre vagy értékrendre vall: kirándulós társkeresők, keresztény társkeresők, személyiségtípusos-tesztes oldal (pszichológiai, önismereti - közös érdeklődési kör), klubok. És persze egyetemen is próbálkoztam. Ezen az oldalon csak idiótákat találtam, talán max. 1 ember volt, aki normális volt, de ennyi, itt nem érdemes és nem is szívesen ismerkedem.

Valóban: minket nem vesz észre senki, mert a feltűnést keltő, nyomulós, szexmániás, bulizós, nyitott férfiak érthető okokból előnyben vannak, ők környékezik meg a nőket, a nők meg nem fognak odamenni egy dolgozó, tevékenykedő, magát elfoglaló és hasznos tevékenységet végző, vagy akár sportoló férfihoz, nekik túl csendes, túl "megközelíthetetlenek", vagy csak éppen "nincs bennük semmi különös, vonzó (értsd: nem a nőzés a mindenük).

Igazad van, hogy ezen az oldalon a normálisabbak nem túl aktívak és meg is van rá az okuk!!! Meg ez az oldal nem is igazán alkalmas a társkeresésre.

Jaj, már megint ez a "mindig ugyanazok találnak meg ugyanazzal a bemásolt szöveggel" :D Egyszerű: nem kell annyit gyakorizni, mozdulj ki egy kicsit, hidd el, az általam ismert két normális srác nem gyakorizik, hanem értelmesebb helyekre jár, előadásokra, klubokra, kirándulni, stb.

Miért, egyébként örülnél neki, ha utcán leszólítanának?

Szerintem kissé nyitottabb szemmel járj és akkor jobban megtudod, hol vannak a normális férfiak. Ne itt, ne reménykedj...

2016. máj. 21. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:
De ha rád írnék, el lennék hajtva...:D
2016. máj. 21. 23:33
 17/17 anonim ***** válasza:
A barátzónában.
2016. máj. 24. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!