Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, vagy hogyan ismerkednek a normális férfiak?
Az elmúlt időszakban sajnos számtalan csalódáson mentem keresztül, s valamiért bármely ismerkedési formát választottam (személyes, társkereső, stb.), mindig csak a faragatlan, kizárólag a testiségre hajtó férfiakhoz volt szerencsém. Érdekelne, hogy milyen ismerkedési módszerek felé legyek nyitottabb, hogy azok a férfiak is megtaláljanak, akik más értékrenddel rendelkeznek, mint az átlag.
Normális férfi alatt én az olyanokat értem, akik először időt szánnak arra, hogy megismerjenek egy nőt, és nem az a mérvadó számukra, hogy mielőbb ágyba vigyék. Azokat, akik az emberi értékeket keresik a másikban, és fontos számukra, hogy a nőnek legyen tartása. Ebben szeretném most a segítségeteket kérni, és nagyon hálás volnék, ha olyanok válaszolnának a kérdésre, akiket tényleg komolyan foglalkoztat a téma, és nem véleményezni kívánják a kérdésem, vagy éppen minősíteni engem. A válaszokat előre is köszönöm!
Ugyan úgy ismerkedünk mint a többiek.Csak mi szolidabban és udvariasabban nyomulunk.
Ugyan úgy keresd tovább ezeket a pasikat.
Egyébként hadd pontosítsak: attól még nem feltétlenül "normális" egy pasi, hogy kivár a szexszel... az én értékrendemben ez pont hogy nem normális - de én egy szexmentes házasságból menekültem, így talán érthető, hogy nálam a szex kiemelten fontos. :)
N
1# Sokat segítettél a kérdezőn.
Magamat és a haverjaimat is normálisnak tartva, azt mondom, hogy nem járunk túl sok helyre. Egyik haverom a barátnőjével a buszon ismerkedett meg, így ezt se kell kizárni :)
Mi pl. kultúráltabb kocsmákba is lejárunk pár hetente, elég sok a fiatal ezeken a helyeken.
Nem társkeresés céljából, de valami ilyesmit képviselek, és sajnos nem tudok segíteni.
Mivel ez a szitu fordítva is fennáll, én pl már kicsit belefáradtam a sok sekélyes, felszínes lányba, így nem is erőltetem magam túlzottan, max baráti körön belül szoktam ismerkedni, de az meg elég korlátolt :)
Amúgy hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!