Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Bővebben lent.
Volt egy lány már júniusban vége lett, de nem tudom elfelejteni már már éreztem hogy depresszió semmi életkedv, gondoltam valamivel el kell terelnem a figyelmem róla ezért el kezdtem mmorpg-kkel játszani (nem tudom hogy a legjobb megoldás lenne esetemben) és eddig bevált 10 perc játék után már el is feledkezek mindenről. De ha abbahagyom akkor még rosszabb, de mostmár az mmoprg-t sem akarom abbahagyni mert már lvl56-os vagyok. :|
Esküszöm hogy nem kamu a kérdés ... jó a vége az egy kicsit tényleg vicces de nem, full komoly.
16/f
Köszi a választ, értem mit akarsz mondani :D
Az első nem jó mert nem iszok, a második azért nem jó mert új suliban vagyok (9.-es ) és nincs túl sok barátom, mert eléggé egy tapló népség. :)
Majd megpróbálok valami mást majd kitalálni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!