Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Volt egy lány már júniusban vége lett, de nem tudom elfelejteni már már éreztem hogy depresszió semmi életkedv, gondoltam valamivel el kell terelnem a figyelmem róla ezért el kezdtem mmorpg-kkel játszani (nem tudom hogy a legjobb megoldás lenne esetemben) és eddig bevált 10 perc játék után már el is feledkezek mindenről. De ha abbahagyom akkor még rosszabb, de mostmár az mmoprg-t sem akarom abbahagyni mert már lvl56-os vagyok. :|

Esküszöm hogy nem kamu a kérdés ... jó a vége az egy kicsit tényleg vicces de nem, full komoly.

16/f

2013. márc. 18. 19:42
 1/3 csokismuffinn válasza:
Tenleg durva:O Szerintem legbelul meg a lanyt nem felejtetted el.A legjobb lenne ha a jatek helyett valami mas kikapcsolodast szereznel..mondjuk haverokkal sorozgetni stb..csak aztan nehogy azt ne tudd abbahagyni..Ha nm vallalod a sorozos dolgot, szerintem talalj valakit akinek neha nyavajogj.Persze mertekkel:)(14L)
2013. márc. 18. 19:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, értem mit akarsz mondani :D

Az első nem jó mert nem iszok, a második azért nem jó mert új suliban vagyok (9.-es ) és nincs túl sok barátom, mert eléggé egy tapló népség. :)

Majd megpróbálok valami mást majd kitalálni.:D

2013. márc. 18. 21:04
 3/3 csokismuffinn válasza:
Sok szerencset!Amugy batorsag es ismerkedj!
2013. márc. 18. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!