Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen normális az, hogy mindig azt érzem h kell nekem egy barátnő?
Figyelt kérdés
Nem azért h azt mondhassam h van barátnőm.. kell valaki akivel kettesben lehetek, megbeszélhetek vele bármit, és úgy szerethetem ahogy más még soha!2013. márc. 17. 16:31
1/12 anonim válasza:
normális, de még korai, majd pár év múlva
2/12 Baccardi01 válasza:
A mai gyerekek nagyon korán érnek. Szerintem normális. 44/F
3/12 anonim válasza:
Eszméletlenek ezek a modik, hogy minden kérdést törölnek, de a 100. nyávogós szart meg nem (nem ez a kérdés nyávogós, csak úgy általában). No mindegy!
13 évesen már tombolnak a hormonok, persze hogy kezdesz vágyni egy lányra akit szerethetsz, teljesen normális, csak szex még ne legyen :D
4/12 anonim válasza:
Normális, persze. Ez tipikusan jellemző erre a korra:)
5/12 A kérdező kommentje:
szerintem is várnom kellene vele.. bár én a lányok társaságát jobban szeretem, és szünetekben nem a telefont nyomkodom.. meg órán is szívesebben ülök egy lány mellett, mint egy fiú mellett..
2013. márc. 17. 16:34
8/12 A kérdező kommentje:
#3! Persze még szex nem lenne!:)
2013. márc. 17. 16:46
9/12 anonim válasza:
Jaj:D jófejnek tűnsz ha mondjuk 5 évvel idősebb lennél rádírnék:D Legyél kedves és izgalmas hidd el elcsavarod a lányok fejét. Viszont szerintem nem kell minden másodikat gerincre vágni nem akkora élvezet az. Belőled igazi férfi lesz már látom:D SOk sikert !
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2013. márc. 17. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!