Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel 1 éve találkozgatunk, de nem velem tervezi a közös nyaralást. Ez ugye nem normális?
Bizonyíték?! :o Atyaég!
Simán lehet, hogy beszélgettek, szóba került a dolog, de mivel jelenleg éppen tél van, ezért nem beszéltek meg semmi konkrétumot... esetleg meg akarta veled beszélni, csak halogatta, stb. stb. stb.
Ha te ezt bizonyítéknak veszed, akkor te azt is keresel!
Lehet hogy esze ágában sem volt velük elmenni sehova, csak lerázta őket egy olyan dumával, hogy persze majd még megbeszéljük. Mintha te nem mondtál volna igenlő választ valamire, csak azért, hogy ne kelljen magyarázkodnod ott személyesen.
Felfújtad ezt az egészet.
Gondolhatod, hogy szó nélkül nem menne el sehova.
Eleve azt írod,hogy találkozgattok,nem azt írtad,hogy 1 éve vagytok egy pár.
A kérdésben a válasz,te is tudod,hogy nem komoly a kapcsolat.
Vannak ilyen kapcsolatok. Ismerek én is olyan férj-feleséget, akik külön-külön mennek nyaralni.
Van akinek ez normális, nekem nem az.
Én biztos nem fogadnám el, ha nem velem akarja eltölteni a nyári szünidejét, akkor nem is vagyok neki elég fontos.
nagyon kár volt így intézned, a barát feleségétől tudtad meg, Te meg neki estél, hát ezt nem jól csináltad
most együtt éltek v. csak jártok? ez még nem is nagy idő, taktika, néha nem árt N
"Hetente csak 1-2 alkalommal alszunk egymásnál. "
Más közös program az együtt "alváson" kívül? Ha nincs, akkor érthető, hogy nyaralni sem veled akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!