Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy több mint 2 éve nincs kapcsolatom? 18 F
Normális. Nekem volt olyan, hogy 4 évig nem volt senkim.
Nem szabad elkeseredni. Majd megy az magától.
44/F
Nem vagy még semmivel elkésve.:) Egy 2 éves kapcsolat azért már komoly,előtte/közbe meg nem nagyon foglalkoztál más lányokkal,szóval szerintem érthető a dolog. Csak azt tudom mondani,hogy bármilyen nehéz,nyitni kell mások felé,mert ha belegondolsz,te is rájössz,hogy nincs okod miért parázni.:)Nekem anno meghalt a barátom(fél éves kapcsolat) egy ideig nagyon zárkózott voltam,aztán újra elkezdtem nyitni mások felé,és szerintem sokkal jobb így,mint egyedül rágódni. Nem sikerült tartós kapcsolatot összehoznom,az igaz,de tùl kellett lépni valahogy a zárkózottságon,mert az mégrosszabb.:) Hogy úgy fogalmazzak,ha pótolni nem is tud egy ember egy másikat,azért sokkal jobb újra élni,mint az eddigieken rágódni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!