Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan túl "jó" lennék? Ezért nincs kapcsolatom?
17 éves lány vagyok még sosem volt barátom... Megkérdeztem pár embert hogy szerintük miért. Volt aki azt mondta hogy ő mikor meglátott azt gondolta hogy annyira jól nézek ki hogy nem merne megközelíteni. Egy másik ismerősöm szerint néha túl dekoratív vagyok és a fiúk inkább kalandot akarnának tőlem mint kapcsolatot.
Én nem tartom magam annyira csinosnak, adok magamra de nem vagyok ri*banc stílus. Van aki szerint nem járok eleget társaságba (ez ellen nyáron szerencsére tehetek is). Az emberekkel jóindulatú vagyok könnyen ismerkedem és sok barátom van (persze legjobb és igazi csak 1-2). Ez is problémáim forrása hogy sok fiú elkönyvel barét kategóriába. MI a baj velem???? xD
Hali
Nekem is az a bajom mint neked ,hogy rengeteg ismerősöm van ,de majdnem mind lány a legjobb barátok is.Fiú létemre jó .ha van 10 fiú barátom.
Viszont én nem vagyok túl dekoratív pedig adok a külsőmre.
Én a helyedben az olyan srácok felé közelednék akik megtetszenek utána amikor leesik neki ,hogy te többet akarsz akkor jó esetben elkezd nyomulni a srác ,ha nem esik le neki akkor meg tudatosítsd benne ,hogy "hé öreg nem veszed észre ,hogy neked teszem magam?"
Sok boldogságot kívánok!
hát ha meg te nem tartod magad olyan jó nőnek és nem pattintasz le emiatt mindenkit akkor az van hogy sajnos a félénk fiuknak jössz be valamiért, ez van sajnos :)
de ez, hogy egy csal "túl jó" nem létezik... :)
25/F
Nálam is hasonló a helyzet. Vagy azért nem közelítenek, mert azt hiszik ők engem tuti nem érdekelnek, vagy azért mert azt hiszik, hogy ezt most egy haveromtól l idézném "Ilyen kedves csinos csaj tuti hogy nincs egyedül". És tényleg mindig rácsodálkoznak, ha valamiért szóba jön és elmondom hogy nincs barátom. Amúgy én jól kijövök a pasikkal, eldumálok velük, elökörködünk együtt, de ha tetszik akkor zavarban vagyok, mert nincs tapasztalatom. Amit szintén nem feltételeznek rólam, mindenki azt hiszi hogy már volt pasim, vagy legalábbis most van, szal ez ördögi kör, mert így nem is lesz tapasztalatom, ha nem mernek kezdeményezni. De ahhoz meg túl nyuszi vagyok, hogy én nyomuljak, valahogy ellenkezik a személyiségemmel, de lassan kénytelen leszek rászokni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!