Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, vagy hogyan ismerkednek a normális férfiak?
Az elmúlt időszakban sajnos számtalan csalódáson mentem keresztül, s valamiért bármely ismerkedési formát választottam (személyes, társkereső, stb.), mindig csak a faragatlan, kizárólag a testiségre hajtó férfiakhoz volt szerencsém. Érdekelne, hogy milyen ismerkedési módszerek felé legyek nyitottabb, hogy azok a férfiak is megtaláljanak, akik más értékrenddel rendelkeznek, mint az átlag.
Normális férfi alatt én az olyanokat értem, akik először időt szánnak arra, hogy megismerjenek egy nőt, és nem az a mérvadó számukra, hogy mielőbb ágyba vigyék. Azokat, akik az emberi értékeket keresik a másikban, és fontos számukra, hogy a nőnek legyen tartása. Ebben szeretném most a segítségeteket kérni, és nagyon hálás volnék, ha olyanok válaszolnának a kérdésre, akiket tényleg komolyan foglalkoztat a téma, és nem véleményezni kívánják a kérdésem, vagy éppen minősíteni engem. A válaszokat előre is köszönöm!
Nah. Én is ebbe a normlis pasi kategoriába tartozom. Szerintem az a baj h ismerkedésnél nem olyan vok mint a nagymenő bunkok h "szia cica dugunk?" megszolitással kezdem. Hanem megprobálom megismerni. És ezért vesznek álltalában barát kategoriába. Ugyhogy itt a lányoknál van a baj h erre buknak.
Kiemelném h nem akarok senkit megsérteni és nem vok a nők ellen.
Gyakorlatilag bárhol, ugyanúgy lehet hülyét találni egy boltban mint normálisat, és ugyanúgy lehet egy szórakozóhelyen is találni normálisat mint hülyét, csak hülyéből sok van. De lehet h mindenki hülye valamilyen szinten, te is én is ők is mindnyájan.
Szóval megvan rá az esélyed a tüdőszűrésen és a postán a traffiknál és egy szórakozóhelyen is.
"Normális férfi alatt én az olyanokat értem, akik először időt szánnak arra, hogy megismerjenek egy nőt, és nem az a mérvadó számukra, hogy mielőbb ágyba vigyék. Azokat, akik az emberi értékeket keresik a másikban, és fontos számukra, hogy a nőnek legyen tartása."
Az ilyeneket ti töketlennek tituláljátok és nem veszitek emberszámba. akkor meg nem tök 8 hogy hol vannak???
A többség a nők közül ilyen után sír, amikor az meg ott van előtte hallgathatja hogy a csaj milyen megalázásokat tűr el a jelenlegi pasijától! Szvsz no comment.
Kedves utolsó válaszoló!
Azért, mert vannak ilyen típusú nők is, akikről Te írsz, az nem azt jelenti, hogy minden nő ilyen. Primitív gondolkodásra vall így általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!