Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis hol vannak és hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hol vannak és hogy ismerkednek azok a "normális férfiak", akiket ezen az oldalon emlegetnek?

Figyelt kérdés

Akiket állítólag nem vesz észre senki. Mert ha ezen az oldalon, akkor nem túl aktívak, engem pl. MINDIG ugyanaz az pár ember talál meg, folyamatosan ugyanazzal a bemásolt szöveggel. Tényleg, betűre mindig ugyanazt küldik el! Társkeresőn is szinte csak a szexre mennek, számomra az sem esik a normális férfi kategóriába... Utcán nem szokásuk leszólítani, szórakozóhelyen meg vagy ugyancsak szexet akarnak, vagy jönnek a "minden nő beképzelt szemét, csak te nem" dumával, ami megint csak kizárja számomra a normalitást...

Mégis hol vannak akkor a normális férfiak?

2016. máj. 21. 16:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?Ha korban passzolunk akkor írok és meglátjuk normális vagyok e..
2016. máj. 21. 16:41
 2/17 anonim ***** válasza:
28%
Úgy gondolom, hogy normális férfiak elég sok helyen előfordulnak, itt az oldalon is, és bárhol. De minden nőnek más és más férfi jön be. :) 27/f
2016. máj. 21. 16:42
 3/17 anonim ***** válasza:
17%

otthon vannak és elfoglalják magukat mással. Tudod, sok dolog van még a világban a női szoknya kergetésén kívül.

Én sehol nem ismerkedem 4 éve, társkeresőn se vagyok fent és itt se szoktam ráírni senkire. Ettől függetlenül normális vagyok.

2016. máj. 21. 16:48
 4/17 anonim ***** válasza:
10%
Ott kezdődik, hogy a normális férfi számodra láthatatlan, genetikailag le van tiltva, hogy észreved.
2016. máj. 21. 16:53
 5/17 anonim ***** válasza:
8%
A normális férfiak a normális nőkre hajtanak, nem rád.
2016. máj. 21. 16:54
 6/17 anonim ***** válasza:

Mindenhol vannak normális férfiak, ugyanúgy ahogy normális nők is.

És nem kell megvárni míg téged szólít le valaki vagy te rád ír valaki, te is odamehetsz egy neked szimpatikus férfihoz és te is írhatsz egy neked szimpatikus férfinak.

2016. máj. 21. 17:00
 7/17 anonim ***** válasza:
Van egy tucat ember itt is akik aktívan ráírnak mindenkire hátha alapon. Most a maradék 50-100 akárhány/nem tudom hány ember jó hogy nem irkál összevissza, akkor bizony te lennél felháborodva. De szerintem nem mindenki keres kapcsolatot, és rengetegen kiesnek bizonyos tényezők miatt, csakúgy mint a nőknél. Beforratlan seb, sóvárgás más iránt, kicsit egyedül akar lenni, a fene tudja. Nem mindenki keres minden egyes percben kapcsolatot!
2016. máj. 21. 17:00
 8/17 anonim ***** válasza:

"Normális" vagyok, de nem ismerkedem sehol. Dolgozom, van elég bajom így is és nem akarok még egyet a nyakamba venni.

Régebben egyébként ismerkedtem itt, de senkit sem érdekeltem, legtöbbször a képcsere után egyszer csak eltűntek. Pedig volt valaki, akinek konkrétan egy egyetemi beadandójába is komolyan besegítettem... Szóval nekem nem hiányzik ez.

2016. máj. 21. 17:02
 9/17 anonim ***** válasza:
Azt tudom hogy én jelenleg otthon vagyok.Mivel ez egy anonim oldal így az lehet bárhol.Amúgy a kérdesre válaszolva ott ahol a normális nők.
2016. máj. 21. 17:20
 10/17 anonim ***** válasza:

Ez egy nehéz kérdés. Voltak lányok is akik rám írtak és beszélgettünk de valahogy aztán mindig az van, hogy ellaposodik a történet amikor kiderül, hogy hol lakom. Az a baj, hogy valamiért én mindenkitől távol vagyok. Aztán meg nem is hajtom foggal-körömmel a dolgot. Elvagyok úgy magamban, nekem néha elég az is, hogy itt olvasom a válaszokat. :)

Minél több barátnőm volt, minél több a szakítás, annál megfontoltabb az ember, hogy kivel kezdjen bele újra. Senkire nincs ráírva kiben lehet bízni de az a helyzet, hogy a "ritka", "normális" férfiak ugyanilyen nőket keresnek általában és így még nehezebb megtalálni egymást.

Persze néha hiányzik egy-egy hosszabb beszélgetés egy lánnyal de elég nehéz már ilyenre is partnert találni.

2016. máj. 21. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!