Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben egyformák ezekben a nők?
Határozatlan ne legyen. Én az vagyok, voltam már együtt határozatlan pasival, katasztrófa volt, semmiben nem tudtunk dönteni :D
Ha félénk egy nagyon picit mondjuk a kapcsolat elején velem szemben, az aranyos, az pozitívum.
Az hogy szűz, az vagy semleges vagy pozitív nálam.
Az, hogy anyucival lakik 30 évesen.. háát sok mindentől függ. A párom huszonéves, a szüleinél lakik, mégis tudom róla, hogy életképes és önálló, de minek éljen tök magányosan, ha a szülei szívesen látják. Az exem elment albérletbe, nem anyucival lakik, de hazahordja a mosnivalót, anyukája jár át hozzá takarítani (vagy engem hívogatott telefonon, hogy magyarázzam el hogyan kell felmosni), és kb rántottát tud főzni és annyi, szóval nem az a lényeg, hogy lakjon külön a pasi, hanem az, hogy legyen életképes egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!