Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire egyformák a nők igényei?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire egyformák a nők igényei?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy mennyire hasonló típusú férfiakat szeretnének?

pl.: minden nő ugye a határozott, magabiztos, férfias, sportos, jó egzisztenciával rendelkező helyes férfira vágyik és nem a kövér, önbizalomhiányos férfiakra.

2016. febr. 27. 20:36
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
76%
Igen, a kövér, önbizalomhiányos férfiaktól valóban nem lesz nedves a bugyijuk.
2016. febr. 27. 20:37
 2/33 A kérdező kommentje:
1. csak egy drasztikus példa volt.
2016. febr. 27. 20:39
 3/33 anonim ***** válasza:

Én eddig az 5ujjamon megtudom számolni hányszor láttam dagadt pasit bomba nővel,ellenben 45-50évkörüli gazdag pasit,bomba nővel vagy 100-at!

No comment

2016. febr. 27. 20:39
 4/33 anonim ***** válasza:
51%

Hát 4-en vagyunk nagyon jó barátnők. De pasikon sosem vesztünk össze. Akik nekem tetszettek az a másik 3-nak nem. És akik a barátnőimmel jártak arra meg csak én forgattam a szemem, hogy hogy lehet ilyen pasikat szeretni. Sőt még egy filmnél is amikor 4 pasi volt benne a főszerepben kb szépen felosztottuk, hogy kinek ki jut, mert még ott sem volt olyan hogy egy fiút 2-en választottak volna.

Sem külsőre, sem belsőre nem egyforma az ízlésünk.

2016. febr. 27. 20:40
 5/33 anonim ***** válasza:
10%
"minden nő ugye a határozott, magabiztos, férfias, sportos, jó egzisztenciával rendelkező helyes férfira vágyik " ez így tökéletesen igaz, de persze mindjárt beugrik ide a kérdéshez Julcsa és Borcsa és leírják,hogy bizony az pasijuk nem helyes, átlagos, sőt csúnyácska, de a személyiségével megfogták őket, ez persze nem igaz, csak próbálják leplezni a felszínességüket.
2016. febr. 27. 20:43
 6/33 anonim ***** válasza:
0%
4-es egy átlag magyar férfit ne hasonlítsunk már össze egy híres színésszel!Nevetséges példa volt!
2016. febr. 27. 20:43
 7/33 anonim ***** válasza:
0%
Sejtettem hogy nem tudtok erre mit mondani!
2016. febr. 27. 20:46
 8/33 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Mert a férfiak nem hasonló nőre vágynak?

Szerinted ki szeretne egy önbizalomhiányos emberrel összejönni?

Nekem nem volna erőm egész nap a siránkozását hallgatni.

2016. febr. 27. 20:47
 9/33 anonim ***** válasza:
0%
OnLán
 10/33 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted eg
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!