Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire egyformák a nők igényei?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire egyformák a nők igényei?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy mennyire hasonló típusú férfiakat szeretnének?

pl.: minden nő ugye a határozott, magabiztos, férfias, sportos, jó egzisztenciával rendelkező helyes férfira vágyik és nem a kövér, önbizalomhiányos férfiakra.

2016. febr. 27. 20:36
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Vitatkozni nem fogok veled, de szerintem nagyon sok egyedülálló van. Mondhatni a világ tele van egyedülállókkal. Nem 2% az akinek nincs senkije.
2016. febr. 27. 23:31
 32/33 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak olyan alaptulajdonságok, amik a legtöbb nőnek imponálnak: pl magabiztosság, humor stb. De ezen kívül elég széles az igénypaletta. A legjobb barátnőmmel több mint 10 éve vagyunk együtt, ez alatt nyilván mindketten randiztunk, kapcsolatokban voltunk (ő elég sok emberrel) és mégis múltkor beszélgettünk pont erről, hogy összesen a 10 év alatt 2 pasi volt, akire mindketten azt mondtuk, hogy elfogadnánk. Egyébként ennyire más ízlésünk van kívül-belül. Más barátnőim pasijai sem igazán vonzottak, pedig ők oda voltak értük.

Szóval szerintem nem egyformák a nők igényei. Nyilván az nem kérdés, hogy vannak olyan férfiak akik nagyobb közönséget megmozgatnak, míg mások senki figyelmét nem keltik fel.

22/N

2016. febr. 28. 01:12
 33/33 anonim ***** válasza:
4 komoly kapcsolatom volt. Mind teljesen más típus külsőre és belsőre is. Ahogy nekem is minden életszakaszban más volt elsődkeges szempont.
2016. febr. 28. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!