Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire egyformák a nők igényei?
Gondolok arra, hogy mennyire hasonló típusú férfiakat szeretnének?
pl.: minden nő ugye a határozott, magabiztos, férfias, sportos, jó egzisztenciával rendelkező helyes férfira vágyik és nem a kövér, önbizalomhiányos férfiakra.
fúúh te, hát nagyon!
Mi mind az egyforma, norvégmintás férfiakat szeretjük! De csak az jó amelyik a fehér alapon kék-piros rénszarvas mintával van kötve. És az is lényeges, hogy nem sima szemes kötés legyen, hanem szigorúan kereszthúrkolt, mert az szebben adja ki a mintát!
De sajnos mivel kevés ilyen férfi van a világon, így vagy beérjük kevesebbel, vagy sokan leszünk páratlanul. Ami meg ha belegondolsz tiszta pocséklás!
Szép és csinos vagyok..miért akarnék egy olyan emberrel együtt lenni, akihez nem vonzódom, ha találok olyat, akihez igen és mellé még a személye is megfelelő?
Gondolod, hogy nektek nincsenek igényeitek?! Hogy ne lenne.. A páromnak is vannak. Ha nem néznék ki jól, akkor nem lenne velem, hiszen ő is megteheti, hogy szép nőt válasszon magának.
Mint írtam, szerencsére vannak olyan emberek, akik megfelelő belső értékekkel rendelkeznek és mellé vonzóak is.
Pedig nekem a pocakos pasik a gyengéim. Imádom a nagy mackókat. Párom a pocakjával tökéletes nekem.
De ezek szerint én nem vagyok nő. :(
#27 Tuti a pénzéért vagy vele.. Az exemmel én is biztosan azért éltem együtt 3 évig. Amúgy utána fogyott le. Jól áll neki, de előtte se volt vele bajom.
Ő dobott, mielőtt jönne, hogy biztosan lecseréltem egy jobbra.
A nők is hasonlók, mint a férfiak, akik szexuálisan vonzónak tartanak, azokra buknak.
kb 60% a nőknek is külsőre olyannal jönne össze, akivel szívesen lefekszik, tehát a kémia működik. (mint a férfiak).
20%-uknak nem a testi vonzódás az elsődleges, hanem a jelleme, belső tulajdonságok, hogy viszonyul hozzá, mennyire jó mellette, mennyire illenek össze.
15%-nak az anyagi helyzet fontos, aki jómódú, hasonlóval fog összejönni, a qvák, ingyen élő szajhák pedig a pénzes palikkal áll össze, ha amúgy nem is jön be neki.
5% Aki elfogadja azt férfit, aki , bókjaival, kedvességével, humorával jó kedvre deríti még ha egyébként nem jön be neki külsőre, nem érez iránta elsőre szexuális vonzódást.
Ha megoszlanának az igényeik akkor mindenkire szépen egyenlően jutnának nők. De ez nem így megy. Tudok több olyan srácot is akik több tucat nővel voltak már, tudok százas nagyságrendűről is. És tudok több tucat olyan srácot is aki soha nem volt még nővel.
Vannak olyan srácok akiknek a Facebook képei alatt 300 darab like van lányoktól és vannak olyanok akiknél 10 darab like van. Ebben az esetben még a belső tulajdonságok is háttérbe szorulnak, mert ugye a Facebook képen nem észlelhető, hogy mennyire kedves, magabiztos vagy vicces a pasi.
Szóval valamilyen szinten megoszlanak az igényeik, mert lehet, hogy nem Tomira rakták rá a 300. likeot hanem Lacira, de nem egyenlően oszlanak el ezek az igények. És általában Tomi és Laci között is észlelni lehet valami hasonlóságot. Ha mást nem, akkor azt, hogy jóképűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!