Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyiben egyformák ezekben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben egyformák ezekben a nők?

Figyelt kérdés
Határozatlan, félénk, szűz, anyucival lakó 30 éves férfiakat nem szeretik. Ennyire sablon lenne ez a nőknél, hogy ezeket végkép nem.....?
2016. máj. 20. 09:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

IGEN. :D

Hihetetlen?

2016. máj. 20. 10:30
 2/11 anonim ***** válasza:
7%
Határozatlan, félénk, szűz párt sohasem szerettem volna, viszont a vőlegényem harmincas és "anyucival" élt együtt, amíg mi össze nem költöztünk.
2016. máj. 20. 10:31
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Nekem se kellene ilyen pasi, de ez nem azt jelenti, hogy sablon vagyok. Egy ilyen pasi mégis mit tud nyújtani egy kapcsolatban?
2016. máj. 20. 10:43
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
A nőknél az a sablon, hogy társat keresnek, és nem egy gyereket magunknak.
2016. máj. 20. 10:54
 5/11 anonim ***** válasza:
4%

Nők...mit vársz tőlük...

Ők gondolom soha nem voltak kezdők,félénkek,és szüzek ugye? ;)

24/F

2016. máj. 20. 11:00
 6/11 anonim ***** válasza:
2%
Ha már 12-13 évesen sz@rrá kúrják őket, úgy nem csoda ha többnyire már nem félénkek és szüzek.:D 31/F
2016. máj. 20. 11:14
 7/11 anonim ***** válasza:
63%

Az, hogy szűz vagy hogy az anyjával él 30 éves korában, nem zavarna, mindkét dolgot meg lehet idővel oldani.

Az, hogy határozatlan vagy félénk, csak azért nem lenne jó, mert én is félenkebb vagyok, ezért szeretem ha olyan valaki van mellettem, aki határozort és nem félénk, tud bátorítani, bizonyos dolgokban segíteni.

2016. máj. 20. 11:34
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
A férfiak talán olyan nőt keresnek párnak, akin már 30 éves korára átment egy fél város, mindent kipróbált és mindenre kapható, akár gruppenre is? Ennyire sablon lenne ez a férfiaknál, hogy ezeket nem...?
2016. máj. 20. 11:38
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

A nők férfit keresnek, nem félénk kisgyereket. Amit leírtál az a dedós definíciója...

De meg is fordíthatjuk: a férfiak miért annyira sablonosak hogy házias, nem nagyszájú, lehetőleg érintetlen nőt keresnek és persze még topmodell is legyen kinézetre?!

2016. máj. 20. 12:01
 10/11 anonim ***** válasza:

És akkor milyen férfias dolog van a pasiban, ha ezek a főbb "tulajdonságai"?

Szerintem a nők általában a határozottabb pasikat szeretik.

Amúgy nálam nem lenne kizáró ok, ha valaki határozatlan és félénk. Meg attól is függ a dolog, hogy miért lakik az anyjával 30 évesen, mert az sem mindegy. A szüzesség... végülis az sem olyan gáz.

2016. máj. 20. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!