Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben egyformák ezekben a nők?
Nők...mit vársz tőlük...
Ők gondolom soha nem voltak kezdők,félénkek,és szüzek ugye? ;)
24/F
Az, hogy szűz vagy hogy az anyjával él 30 éves korában, nem zavarna, mindkét dolgot meg lehet idővel oldani.
Az, hogy határozatlan vagy félénk, csak azért nem lenne jó, mert én is félenkebb vagyok, ezért szeretem ha olyan valaki van mellettem, aki határozort és nem félénk, tud bátorítani, bizonyos dolgokban segíteni.
A nők férfit keresnek, nem félénk kisgyereket. Amit leírtál az a dedós definíciója...
De meg is fordíthatjuk: a férfiak miért annyira sablonosak hogy házias, nem nagyszájú, lehetőleg érintetlen nőt keresnek és persze még topmodell is legyen kinézetre?!
És akkor milyen férfias dolog van a pasiban, ha ezek a főbb "tulajdonságai"?
Szerintem a nők általában a határozottabb pasikat szeretik.
Amúgy nálam nem lenne kizáró ok, ha valaki határozatlan és félénk. Meg attól is függ a dolog, hogy miért lakik az anyjával 30 évesen, mert az sem mindegy. A szüzesség... végülis az sem olyan gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!