Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27-28 feletti szingli, nőknél totál sikertelen férfiak, hogyan törődtetek bele, hogy nem esz senkitek, hogyan rendezkedtetek be a magányos életvitelre?
Elfogadható így? Hogyan foglaljátok el magatokat? Boldogok vagytok? Mi vezetett idáig? Mi a jövőképetek?
Nekem volt két párom is, de elhagytak (jobb pasas kellett). Azóta 3 éve semmi. Totál magány. Több száz visszautasítás, neten több tucat egy szavas válasz, állandó lerázás. Sok(k) volt. 30 évesen belefáradtam. Hogy lehet túllépni ezen, hogy látja, hogy még a ,,lúzer " pasik nagy része is már kapcsoalatban van, babakocsit tologat stb. Nekem fáj. Hiába a diploma, megfelelő anyagiak, rendes munkahely, káros szenvedélyek nélkülözése, ha az életlen ezen a területén totál megbukott az ember. Hogy lehet beletörődni a család, ismerősök megvetéseibe (Mikor lesz esküvő, gyerek?----kivel is?)? Abba, hogy nm lesz feleségetek, gyerek, nyüzsgés stb. Nekem nagyon nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!