Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 27-28 feletti szingli, nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27-28 feletti szingli, nőknél totál sikertelen férfiak, hogyan törődtetek bele, hogy nem esz senkitek, hogyan rendezkedtetek be a magányos életvitelre?

Figyelt kérdés

Elfogadható így? Hogyan foglaljátok el magatokat? Boldogok vagytok? Mi vezetett idáig? Mi a jövőképetek?

Nekem volt két párom is, de elhagytak (jobb pasas kellett). Azóta 3 éve semmi. Totál magány. Több száz visszautasítás, neten több tucat egy szavas válasz, állandó lerázás. Sok(k) volt. 30 évesen belefáradtam. Hogy lehet túllépni ezen, hogy látja, hogy még a ,,lúzer " pasik nagy része is már kapcsoalatban van, babakocsit tologat stb. Nekem fáj. Hiába a diploma, megfelelő anyagiak, rendes munkahely, káros szenvedélyek nélkülözése, ha az életlen ezen a területén totál megbukott az ember. Hogy lehet beletörődni a család, ismerősök megvetéseibe (Mikor lesz esküvő, gyerek?----kivel is?)? Abba, hogy nm lesz feleségetek, gyerek, nyüzsgés stb. Nekem nagyon nem megy.

2016. máj. 19. 22:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Na, akkor megérek egy próbát, engem hátha nem tudsz "elijeszteni" :D Gyerünk már, legyél tökösebb!
2016. máj. 19. 23:13
 12/32 anonim ***** válasza:

Ez gyakran megtörténik,csak akkor válaszolnak ha tetszik nekik a látvány.

Próbálj kicsit idősebb nőktől véleményt kérni.

2016. máj. 19. 23:15
 13/32 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a 74%-os hölgy aki kitartóan kéri a képet?:)
2016. máj. 19. 23:18
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla pedig, hogy ronda lennék. Holnap talán küldök. De ha nem ronda valaki, és akkor sem válaszolnak. Az szörnyű :( Szép estét.
2016. máj. 19. 23:19
 15/32 anonim ***** válasza:
66%

4 nőnek küldtél, na és?

Tudod hány buta, lusta, primitív nő van? 4 nő hallgatása semmit sem jelent. Én jóval több nővel próbálkoztam neten és rosszabb eredményt kaptam. Persze ha sokat próbálkoztam így volt 1-2 pozitív és kedves válasz is.

A nők csak ülnek a net előtt és pislognak, mint a béka, a legtöbbjük írni sem tud szerintem :D

Van amikor valaki kap egy üzenetet és válaszolni akar rá, csak lusta és halogatja, aztán elmarad. Több ilyen netes beszélgetésem, barátkozásom is megszakadt már ezért.

A kép küldést meg nem úgy mondtam, mint nő. Pasi vagyok és hetero létemre, te nem vagy célcsoport. Csak érdekelt, mi az oka hogy így leértékeled magad.

Írtad valahol, hogy vidéken, kisvárosban élsz és ott semmit sem lehet csinálni. Akkor miért nem jársz fel egy nagyvárosba, ahol több mindent lehet csinálni?

Én biztatnálak arra, hogy legyél egy kicsit nyitottabb. Fejleszd magad, keress új hobbikat, csoportokat, szórakozási lehetőségeket. Legrosszabb esetben is, jól fogod magad érezni :)

2016. máj. 19. 23:20
 16/32 anonim ***** válasza:
20-as éveim elején járok, így pont nem erősítem az "idősebb" csoportot. :) De már annyira kíváncsi vagyok!
2016. máj. 19. 23:21
 17/32 anonim ***** válasza:
Én hiszek neked,engem könnyű meggyőzni,de a kérdező még alszik rá egyet.:)
2016. máj. 19. 23:24
 18/32 anonim ***** válasza:
Vannak ronda faszik akik csajozómesterek, ismerek ilyet, viszont neki a szövege pont tökéletes a mai kis ribikre, szóval ha csajt akarsz jelöld ki a célközönséget, és írd le magadnak mik kellenek ahhoz, hogy közelükbe férkőzz.
2016. máj. 19. 23:35
 19/32 anonim ***** válasza:
Küldj nekem is, ígérem, válaszolni fogok holnap. :)
2016. máj. 20. 00:00
 20/32 anonim ***** válasza:
Gyerek nekem nem hiányzik egyelőre, ha lenne valakim inkább felhőtlenül élvezném még az életet. Sokat gondolkoztam plasztikán is, de az nem én lennék. Edzeni, sportolni szoktam, ez általában kikapcsol és jobb kedvem lesz tőle, néha meg belesz*rnék az egészbe annyira nincs életkedvem. De valahogy még nem tudtam elengedni a dolgot, sokszor reménykedem, hogy lesz egyszer valakim. :(
2016. máj. 20. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!