Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes kutatás a mai nőkről?
A saját fb profilom mellé csináltam egy fake másik profilt. Mindkettőn tettem ki egy egészalakos képet. Az egyiken én vagyok 182 cm 86 kg. A másikra kitetten egy hétköznapi, mai trendinek számítò testalkatot. Olyan 180-185 cm 50-65 kg közöttit.
Ráirtam ismeretlenül egy 18 éves lányra ,egy 25 évesre és egy 32 évesre.
Az eredmény hogy a saját profilomra egyik sem válaszolt,sőt haromból kettő azonnal blokolt is. A fake profilra mind a három visszaírt hogy beszélgethetnénk.
Mi a fene van a mai villággal hogy ha nem vagy 28 evesen tini testalkattal rendelkező akkor már nem is lehet barátnőd?
Edzek... mondom átlag megjelenés. Nem járok 15 éve konditerembe és 50 kilós tini srác sem vagyok.
Pont az ilyen vélemények miatt születnek az ilyen blogok mint az enyém is. Mert nem értjük hogy pl az apáink 60-70 években úgyan ilyen normál testalkatal nem voltak nyomoréknak nézve. De nekünk csak az lehet tenni hogy beköltözünk az edzőtermekbe vagy megpróbálunk újra születni, hátha akkor a kákabél kategóriájú génekkel leszünk megáldva.
A félreértések elkerülése végett jegyzem meg, az igazán elhízott mondjuk úgy 100 kg feletti férfiak tényleg megérdemlik a sorsukat ha mondjuk a lustaság miatt tartanak ott ahol. De itt azok nevében érvelek akikkel igazából semmi baj sincs mégis le vannak selejtezve. Mert a mai felfogás szerint akinek nincs kockahasa az már maci azaz =kövér. A határok elcsúcstak három van 50-70 kg a most trendi. Aztán az izmos amihez nem írok súlyt mert az izom nehéz. És a kövér zsírdisznó mindenki más! Egyszóval egy kalap alá veszik a 130 kg os disznót és a 80 kg os igazából átlagos testalkatút is pl engem.
És arra még nem gondoltál, hogy nem a testalkatod miatt kosaraznak ki, hanem máshol van a bibi?
Egyébként meg ha így jól érzed magad, akkor mi a bajod? Aki azért nem akar ismerkedni veled, mert nincs kockahasad, vagy nem vagy kigyúrva, annak miért érdekel a véleménye? Mit akarsz az olyanoktól?
Nem másokat kéne szidni, mert pl vékonyak, vagy kisfäszúak, hanem magadba kéne nézni, és rendezni ezeket a dolgokat.maddig csak egy megkeseredett bälfasz leszel, aki magát mérgezi ezzel a mentalitással.
Nem muszáj hinni nekem, de tapasztalatból beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!