Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes kutatás a mai nőkről?
A saját fb profilom mellé csináltam egy fake másik profilt. Mindkettőn tettem ki egy egészalakos képet. Az egyiken én vagyok 182 cm 86 kg. A másikra kitetten egy hétköznapi, mai trendinek számítò testalkatot. Olyan 180-185 cm 50-65 kg közöttit.
Ráirtam ismeretlenül egy 18 éves lányra ,egy 25 évesre és egy 32 évesre.
Az eredmény hogy a saját profilomra egyik sem válaszolt,sőt haromból kettő azonnal blokolt is. A fake profilra mind a három visszaírt hogy beszélgethetnénk.
Mi a fene van a mai villággal hogy ha nem vagy 28 evesen tini testalkattal rendelkező akkor már nem is lehet barátnőd?
Annyira látom előre, hogy emiatt a sok kamu profilos gyökér miatt a nők még a fullosabb pasiknak is csak ímmel-ámmal fognak visszaírni, aminek eredményeképp nem csak a csunya fiúk fognak itt sírni, hanem hanem a relatíve normálisak is.
Mintha egy bölcsödében egy zokogó gyerek miatt elkezdene sírni a többi is..
Szép kilátások....
Én csak azt nem értem, hogy ennek az egész "kísérletezgetésnek" mi volt az értelme? Ettől jobban érzed magad? Lett tőle párkapcsolatod? Mi volt vele a célod?
Sose tudtam megérteni, hogy ha valaki párkapcsolatra vágyik, akkor miért fecsérli az energiáit arra, hogy igazolja önmagának a kudarcait. Ez a magatartás teljesen ellentétes a célokkal. Felesleges, önsorsrontó, ostoba viselkedés. Ép értelmű ember kitűz egy célt, és azt igyekszik megvalósítani, nem pedig azon kezd el dolgozni, hogy igazolja a saját sikertelenségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!