Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdekes kutatás a mai nőkről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes kutatás a mai nőkről?

Figyelt kérdés

A saját fb profilom mellé csináltam egy fake másik profilt. Mindkettőn tettem ki egy egészalakos képet. Az egyiken én vagyok 182 cm 86 kg. A másikra kitetten egy hétköznapi, mai trendinek számítò testalkatot. Olyan 180-185 cm 50-65 kg közöttit.

Ráirtam ismeretlenül egy 18 éves lányra ,egy 25 évesre és egy 32 évesre.

Az eredmény hogy a saját profilomra egyik sem válaszolt,sőt haromból kettő azonnal blokolt is. A fake profilra mind a három visszaírt hogy beszélgethetnénk.

Mi a fene van a mai villággal hogy ha nem vagy 28 evesen tini testalkattal rendelkező akkor már nem is lehet barátnőd?

2016. máj. 19. 10:58
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
9%
Jól van én mindenkit lepontoztam és jelentettem a moderátoroknak, mert bántottátok a kérdezőt és bántotok engem is. Mi vagyunk a jó pasik és kész.
2016. máj. 19. 14:34
 32/53 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező akkor is magas és jóképű és gazdag vagy és erős, és megvédelek téged a gonoszaktól és legyünk barátok, mint Szálasi és Beregfy és ne törődj senkinek a véleményével, a hiba a nőkben van, a nők tehetnek mindenről és te Isten Császár Adonisz vagy, velem egyetemben. És a nőknek kell megváltozniuk, mi teljesen jók vagyunk.
2016. máj. 19. 14:41
 33/53 anonim ***** válasza:

Eleged van a nőkből? jelölj faceen én veled vagyok.

[link]

2016. máj. 19. 14:58
 34/53 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Mintha a férfiak nem a 16 évesekre gerjednének. Tök jogos lenne a felháborodásod, ha a 40-50 évese f-szik nem 18 éves lányokra vernék a bránert.
2016. máj. 19. 15:00
 35/53 anonim ***** válasza:
100%

Annyira látom előre, hogy emiatt a sok kamu profilos gyökér miatt a nők még a fullosabb pasiknak is csak ímmel-ámmal fognak visszaírni, aminek eredményeképp nem csak a csunya fiúk fognak itt sírni, hanem hanem a relatíve normálisak is.

Mintha egy bölcsödében egy zokogó gyerek miatt elkezdene sírni a többi is..

Szép kilátások....

2016. máj. 19. 15:01
 36/53 anonim ***** válasza:
6%
Nincsenek csúnya férfiak, csak gonosz nők vannak!
2016. máj. 19. 15:29
 37/53 anonim ***** válasza:
94%

Én csak azt nem értem, hogy ennek az egész "kísérletezgetésnek" mi volt az értelme? Ettől jobban érzed magad? Lett tőle párkapcsolatod? Mi volt vele a célod?

Sose tudtam megérteni, hogy ha valaki párkapcsolatra vágyik, akkor miért fecsérli az energiáit arra, hogy igazolja önmagának a kudarcait. Ez a magatartás teljesen ellentétes a célokkal. Felesleges, önsorsrontó, ostoba viselkedés. Ép értelmű ember kitűz egy célt, és azt igyekszik megvalósítani, nem pedig azon kezd el dolgozni, hogy igazolja a saját sikertelenségét.

2016. máj. 19. 15:36
 38/53 anonim ***** válasza:
6%
Az értelmes férfiak olyanok, amilyenek mi vagyunk a kérdezővel. Nem leszünk b.u.z.i.k. és nem egymás hátsóját, hanem nők puncusát fogjuk kúrogatni. :D
2016. máj. 19. 15:44
 39/53 anonim ***** válasza:
95%
Mekgájvör, te amúgy így jól érzed magad a bőrödben? Elégedett vagy az életeddel? Mesélj, mi bánt? Van egy pszichiáter ismerősöm, szívesen megadom a számát. ;)
2016. máj. 19. 15:50
 40/53 anonim ***** válasza:
0%
Engem semmi nem bánt, most nagyon jó kedvem, úgy élvezem az élet halál harcot másokkal a gykn, mint Orbán Viktor a mindent elsöprő 2/3-os győzelmeket!
2016. máj. 19. 15:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!