Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes kutatás a mai nőkről?
A saját fb profilom mellé csináltam egy fake másik profilt. Mindkettőn tettem ki egy egészalakos képet. Az egyiken én vagyok 182 cm 86 kg. A másikra kitetten egy hétköznapi, mai trendinek számítò testalkatot. Olyan 180-185 cm 50-65 kg közöttit.
Ráirtam ismeretlenül egy 18 éves lányra ,egy 25 évesre és egy 32 évesre.
Az eredmény hogy a saját profilomra egyik sem válaszolt,sőt haromból kettő azonnal blokolt is. A fake profilra mind a három visszaírt hogy beszélgethetnénk.
Mi a fene van a mai villággal hogy ha nem vagy 28 evesen tini testalkattal rendelkező akkor már nem is lehet barátnőd?
A lányokról nem tudunk semmit, hogy milyenek. Lehetnek ez alapján egyszerű hétköznapi lányok, meg szolis plázap.csák is.
Amúgy lehet, hogy nem akartak egyszerre több emberrel ismerkedni, viszont te két személyben is rájuk írtál, és valami alapján választaniuk kellett.
Amúgy nem unjátok még ezt a "mai nők" szöveget? Éltél 100, 200, 1000 éve is, hogy tudod pontosan, azok a nők milyenek voltak? -_-
Gondolom nem fej nêlküli fotókat tettêl ki.
Inkább ott lehet a "bibi".
3# persze és választottak is. A testalkat alapján.
Nem unjuk mert most kb mindegy milyenek voltak 50 éve mi most élünk és nem lehet partnert találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!