Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes kutatás a mai nőkről?
A saját fb profilom mellé csináltam egy fake másik profilt. Mindkettőn tettem ki egy egészalakos képet. Az egyiken én vagyok 182 cm 86 kg. A másikra kitetten egy hétköznapi, mai trendinek számítò testalkatot. Olyan 180-185 cm 50-65 kg közöttit.
Ráirtam ismeretlenül egy 18 éves lányra ,egy 25 évesre és egy 32 évesre.
Az eredmény hogy a saját profilomra egyik sem válaszolt,sőt haromból kettő azonnal blokolt is. A fake profilra mind a három visszaírt hogy beszélgethetnénk.
Mi a fene van a mai villággal hogy ha nem vagy 28 evesen tini testalkattal rendelkező akkor már nem is lehet barátnőd?
# 6
Ezt azoknak írd akik itt gyakorin veszekednek a farokméretes statisztikákon. Ott is ha igaz egyátalán megvizsgáltak 1000 alanyt és azóta olyan ökörséget terjesztenek hogy 14 cm az átlag, ami valójában kicsi de a sok depressziós kisp.csű most azzal érvel hogy ő aztán átlagos mert ezt olvasta mindenhol az interneten.
Viszont az én kis kutatásomat nem fogom igazságkként vagy bárki megnyuktatására terjeszteni! Csupán a saját eddigi tapasztalatom. Úgyan ezt kaptam meg a személyés ismerkedéseknél is , mikor vékonyabb voltam maguktól jöttek a lányok. Most meg félre vagyok rakva és csak ezek a páváknak jut csaj.
14 az tényleg átlag, most lehet neked 17-18 és erre vered, hogy mekkora fa*zagyerek vagy, mindenki elbújhat, de szerintem nem ezen múlik... Egyébként meg megsúgom, nem csak a hossza számít, a kerülete is.
Őszinte leszek, én barátnőmnek fájt is olykor pedig csak 14 kis minikém van amit te annak hívsz...
Viszont vaskosabb és szereti is :)
Szóval ennyit a pénisz méretről...
Az eredeti kérdésed is egy baromság...
"jut csaj"
Neked jobb, ha soha nem "jut". Mik vagyunk mi? Kibszott tárgyak, amin osztozkodni akartok?
#13 nem átlag a 14... csak bezárt a lipót. Kitaláltak egy mesét hogy az olyanok mint te ne váljanak közveszélyessé a sértettségből adódóan.
Nekem 21 centit lehetne verni :D Nem ezzel csajozok inkább a határozott fellépéssemel szoktam. De a kérdesemből lejön hogy kutyát nem érdekli már ki milyen ember csak legyen vékony és dívatos. Egyik se vagyok.
Ha ennyire tartod a nőket, akkor mit vársz? :D Gondolom a farkadon kívül te sem tudsz mást beleadni, de aztán elvárod a nőktől, hogy ugráljanak érted.
Le kéne szállni a magas lóról. Bár nem tök mindegy, azt csinálsz az életeddel amit akarsz
Nekem az is elég ha megteszik amit mondok :)
Amúgy elég sok értékem van, szóval nem csak a farkam.. És tisztelem a nőket de csak azokat akikben érez valamit... rászolgálnak.
Te magadtól vagy ilyen retardált, vagy valaki segít ebben? :D
3 mintából vonsz következtetést több millió nőre, ráadásul ki tudja, milyen nőket válogattál ki, milyen üzenetet írtál a saját, és a kamuprofilodról... Pusz, mi a helyzet a testeden kívül? Ocsmány a fejed? És emellé betettél egy modell fiúcskát?
Egyébként amilyen bicskanyitogató stílusban ide firkálsz, nem csodálom, hogy olyan nőkre hajtottál, akik az ecsetfejű, vékony páwákat preferálják. Hasonló a hasonlóhoz. Nem tudlak sajnálni, sem együttérezni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!