Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdekes kutatás a mai nőkről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes kutatás a mai nőkről?

Figyelt kérdés

A saját fb profilom mellé csináltam egy fake másik profilt. Mindkettőn tettem ki egy egészalakos képet. Az egyiken én vagyok 182 cm 86 kg. A másikra kitetten egy hétköznapi, mai trendinek számítò testalkatot. Olyan 180-185 cm 50-65 kg közöttit.

Ráirtam ismeretlenül egy 18 éves lányra ,egy 25 évesre és egy 32 évesre.

Az eredmény hogy a saját profilomra egyik sem válaszolt,sőt haromból kettő azonnal blokolt is. A fake profilra mind a három visszaírt hogy beszélgethetnénk.

Mi a fene van a mai villággal hogy ha nem vagy 28 evesen tini testalkattal rendelkező akkor már nem is lehet barátnőd?

2016. máj. 19. 10:58
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
98%
Szóval három nőre való hivatkozás, már statisztikailag reprezentatív minta. Bizonyára csak és kizárólag azért nem válaszoltak, mert a girnyó srác a menő, más szóba sem jöhet.
2016. máj. 19. 11:12
 12/53 A kérdező kommentje:

# 6

Ezt azoknak írd akik itt gyakorin veszekednek a farokméretes statisztikákon. Ott is ha igaz egyátalán megvizsgáltak 1000 alanyt és azóta olyan ökörséget terjesztenek hogy 14 cm az átlag, ami valójában kicsi de a sok depressziós kisp.csű most azzal érvel hogy ő aztán átlagos mert ezt olvasta mindenhol az interneten.

Viszont az én kis kutatásomat nem fogom igazságkként vagy bárki megnyuktatására terjeszteni! Csupán a saját eddigi tapasztalatom. Úgyan ezt kaptam meg a személyés ismerkedéseknél is , mikor vékonyabb voltam maguktól jöttek a lányok. Most meg félre vagyok rakva és csak ezek a páváknak jut csaj.

2016. máj. 19. 11:15
 13/53 anonim ***** válasza:
78%

14 az tényleg átlag, most lehet neked 17-18 és erre vered, hogy mekkora fa*zagyerek vagy, mindenki elbújhat, de szerintem nem ezen múlik... Egyébként meg megsúgom, nem csak a hossza számít, a kerülete is.

Őszinte leszek, én barátnőmnek fájt is olykor pedig csak 14 kis minikém van amit te annak hívsz...

Viszont vaskosabb és szereti is :)

Szóval ennyit a pénisz méretről...

Az eredeti kérdésed is egy baromság...

2016. máj. 19. 11:26
 14/53 anonim ***** válasza:
88%

"jut csaj"

Neked jobb, ha soha nem "jut". Mik vagyunk mi? Kibszott tárgyak, amin osztozkodni akartok?

2016. máj. 19. 11:32
 15/53 A kérdező kommentje:

#13 nem átlag a 14... csak bezárt a lipót. Kitaláltak egy mesét hogy az olyanok mint te ne váljanak közveszélyessé a sértettségből adódóan.

Nekem 21 centit lehetne verni :D Nem ezzel csajozok inkább a határozott fellépéssemel szoktam. De a kérdesemből lejön hogy kutyát nem érdekli már ki milyen ember csak legyen vékony és dívatos. Egyik se vagyok.

2016. máj. 19. 11:41
 16/53 anonim ***** válasza:
95%

Ha ennyire tartod a nőket, akkor mit vársz? :D Gondolom a farkadon kívül te sem tudsz mást beleadni, de aztán elvárod a nőktől, hogy ugráljanak érted.

Le kéne szállni a magas lóról. Bár nem tök mindegy, azt csinálsz az életeddel amit akarsz

2016. máj. 19. 11:48
 17/53 anonim ***** válasza:
88%
A Facebookból ne indulj ki. Lehet, hogy az az üzeneted, amire nem kaptál választ, még kering az éterben. Ez nem lehet így belőni. Én van, amit hónapokkal később kaptam meg, csak mert olyan ember írt, aki nincs az ismerőseim között. Ezt nagyon random kezeli a Facebook.
2016. máj. 19. 11:50
 18/53 A kérdező kommentje:

Nekem az is elég ha megteszik amit mondok :)

Amúgy elég sok értékem van, szóval nem csak a farkam.. És tisztelem a nőket de csak azokat akikben érez valamit... rászolgálnak.

2016. máj. 19. 11:51
 19/53 anonim ***** válasza:
95%
Ez még nem kutatás és nem reprezentatív minta. Kérdés, milyen nőket választottál ki. Most mindenki mondhatja, hogy x emberből ennyi meg annyi arra reagált, de ha mind a 3 ilyen trendi cicamaca volt meg ha ránézek, 30 pontot esik az IQ-m kategória, akkort jó, hogy a trendibb srácot választják ki. Plusz kérdés, hogy a másik profil mennyi idősnek tűnik. Lehet, hogy a 18 évesnek pusztán túl idősnek néztél ki.
2016. máj. 19. 12:16
 20/53 anonim ***** válasza:
97%

Te magadtól vagy ilyen retardált, vagy valaki segít ebben? :D

3 mintából vonsz következtetést több millió nőre, ráadásul ki tudja, milyen nőket válogattál ki, milyen üzenetet írtál a saját, és a kamuprofilodról... Pusz, mi a helyzet a testeden kívül? Ocsmány a fejed? És emellé betettél egy modell fiúcskát?

Egyébként amilyen bicskanyitogató stílusban ide firkálsz, nem csodálom, hogy olyan nőkre hajtottál, akik az ecsetfejű, vékony páwákat preferálják. Hasonló a hasonlóhoz. Nem tudlak sajnálni, sem együttérezni veled.

2016. máj. 19. 12:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!