Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdekes kutatás a mai nőkről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes kutatás a mai nőkről?

Figyelt kérdés

A saját fb profilom mellé csináltam egy fake másik profilt. Mindkettőn tettem ki egy egészalakos képet. Az egyiken én vagyok 182 cm 86 kg. A másikra kitetten egy hétköznapi, mai trendinek számítò testalkatot. Olyan 180-185 cm 50-65 kg közöttit.

Ráirtam ismeretlenül egy 18 éves lányra ,egy 25 évesre és egy 32 évesre.

Az eredmény hogy a saját profilomra egyik sem válaszolt,sőt haromból kettő azonnal blokolt is. A fake profilra mind a három visszaírt hogy beszélgethetnénk.

Mi a fene van a mai villággal hogy ha nem vagy 28 evesen tini testalkattal rendelkező akkor már nem is lehet barátnőd?

2016. máj. 19. 10:58
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
15%

Vond le a tanulságot és lépj tovább.

Ma nem az igazság a lényeg, az senkit sem érdekel, hanem a tálalás.

Igen, kell egy brutálisan jó képet csináltatnod. A legjobb, ha nagyon sok kép készül rólad és kiválasztod a legjobbakat(női segítséggel) és még azt is felpimpeled egy kis PS-pal.

Ezen lehet pampogni, de fölösleges. Ez van, alkalmazkodj, mert más megoldás nincs.

2016. máj. 19. 12:28
 22/53 anonim ***** válasza:
96%

Ha jartal volna statisztika orara, es nem a hatalmas farkaddal gondolkodnal akkor kiszamolhattad volna hogy ha 1% eselyed van a noknek, 3 novel probalkozol akkor 97% eselyed van arra hogy mind a harom no elhajtson.

Ha kamu profilod 50x vonzobb mint a valodi akkor 12.5% eselye van annak hogy mindharom no beszelgetni akarjon.

Az elso esetben egy szinte biztos esemeny kovetkezett be, a masodikban pedig egy nagyon valoszinutlen. Lehet hogy a kerdes kamu?

2016. máj. 19. 12:28
 23/53 anonim ***** válasza:
92%

3 nő az nem nagy kutatás ám.

Ha meg te valami fertelmes hímnemű egyed vagy, akkor hiába jó a súlyod, nem fognak visszaírni neked.

(Nekem pl soha nem jöttek be az 50(??!!) kg-s pasik, hanem inkább olyan 75-80 körüliek.

2016. máj. 19. 12:38
 24/53 anonim ***** válasza:
95%

"Legtöbben mit tudok beleadni egy kapcsolatba a puncitokon kívűl?"

Ha ennyire tartod a nőket, akkor nem is értem miért problémázol azon, hogy neked nem jut/jár nő. Fordulj a férfiak felé, ha az jobban esik.

Én olyan körökben mozgok, ahol a nő, a férfiakhoz hasonlóan tanult, szorgalmas, dolgos. Tenni akar a jobb életért. Ez jelenti a tanulást, munkát, anyagiakat és azt is, hogy beleteszi szívét lelkét egy kapcsolatba. Olyan nőket ismerek, akik egyenlő társaik lehetnek a férfiaknak és nem csak a puncit rakják bele a kapcsolatba.

Mindenesetre egy biztos. Én, veled ellentétben, legalább tudok helyesen írni.

2016. máj. 19. 12:56
 25/53 anonim ***** válasza:
Mar bocs, de a vilag nem fog alkalmazkodni hozzad, azt neked kell megtenned. Ha meg nem teszed, akkor kesereghetsz vagy elengedheted a dolgot. Ilyen egyszeru.
2016. máj. 19. 13:14
 26/53 anonim ***** válasza:
5%
XD a puncijukon kívül bele adják a mellüket és a feneküket is az anál szexhez, illetve a szájuk is fontos a kapcsolatban, mert azzal szopnak :D
2016. máj. 19. 13:35
 27/53 anonim ***** válasza:
6%
Ha azt vesszük a nők többet bele adnak a kapcsolatba, mint a pasik. A nők a puncit, popsit, szájukat, szóval 3 öröm okozó lyukat és a cici micijeiket, tejcsárdáikat is beleadják a kapcsolatba, a férefi viszont csak a farkát és a spermáját tudja nyújtani a nőknek. :D
2016. máj. 19. 13:38
 28/53 anonim ***** válasza:
6%
#28, es mi van az "egzisztenciaval es stabil anayagi hatterrel"?
2016. máj. 19. 14:03
 29/53 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen stílussal, amit itt a válaszaidban villogtatsz, nem csodálom hogy csak olyan csajok válaszolnak akiknek az a lényeg, hogy a pasi menő páwa legyen. Talán ha értelmes nőknél próbálkoznál, akkor mást tapasztalnál, de légyszi inkább kíméld meg az értelmes nőket magadtól.

Mellesleg 3 nőre ráírni 2 profilról bizonyára teljesen valid tudományos kutatás :D

(amúgy valaki világosítson már fel, az addig megvan hogy MINDEN nő pénzéhes meg felszínes, de most akkor csak a kigyúrt taplókra, vagy csak az 50 kilós búzákra buknak? Minden nap más a sláger, kezdek összezavarodni :( :D )

2016. máj. 19. 14:03
 30/53 anonim ***** válasza:

Kérdező, lehet a farkad nagy, de jellemre csak egy kis pö.csike vagy :D

Ez elég gyorsan le is jön minden kicsit is értelmes embernek a kommentjeidből.

De ne aggódj, mert van esélyed fejlődni. Szerintem te is látod, hogy mi a probléma veled, és innen már szépen fokozatosan a változás útjára tudsz lépni! :D

2016. máj. 19. 14:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!