Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyi Női elvárásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi Női elvárásnak kell megfelelnünk?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy a férfi legyen:

barát

társ

szerető

kisöcsi

bátyus

apa

gyerek

pedagógus

9. lelkész

10. lelki társ

11. szakács

12. autójavító

13. barkácsmester

14. villanyszerelő

15. sofőr

16. hordár

17. takarító

18. lakáj

19. fafaragó

20. modell

21. lakberendezési mérnök

22. szexológus

23. pszichiátriai szakorvos

24. és profi stylist

A férfi ezen felül legyen

kedves,

sportos,

okos,

erős,

jól nevelt,

határozott,

gyengéd,

érzékeny,

romantikus,

férfias,

mókás,

vidám,

de mégis komolyan veendő,

bátor,

Micimackó,

energikus,

gondoskodó,

ideákban gazdag,

ügyes,

szerény,

megértő,

22. elegáns,

23. egyértelmű,

24. szeretetteljes,

25. hidegvérű,

26. szenvedélyes,

27. engedékeny,

28. becsületes,

29. adakozó,

30. gyakorlatias,

31. igazságos,

32. legyen kész a nőért bármire (akár még bankot rabolni is),

33. reménytelen (a szerelemtől),

34. nyugodt,

35. sármos,

36. hűséges,

37. álmodozó,

38. karrierista,

39. megbízható,

40. mindenki felnézzen rá

41. legyen kész áldozatokra,

42. és mindenek előtt legyen nagyon gazdag.

2016. máj. 18. 09:33
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Te meg egy szerencsétlen gyökér, aki nem veszi észre, hogy azért, hogy nőt szerezzen, neki is le kéne tennie valamit az asztalra.
2016. máj. 18. 17:46
 42/49 anonim ***** válasza:
Bár az összesnek nem is, de a 2/3 részével nyugodtan lehet számolni. Ez van batrátom; ha társra vágysz, akkor fel kel kötni a gatyamadzagot:))
2016. máj. 19. 20:52
 43/49 anonim ***** válasza:

barát

társ

Tetszik, ahogy szinonimákkal bővíted a listát.

2016. máj. 20. 20:11
 44/49 anonim ***** válasza:

Na, jó, menjünk végig rajta.

barát

társ

- szinonimák!!

szerető

-- hát ha a szeretőm, akkor mégis mi legyen?

kisöcsi

bátyus

apa

gyerek

- ez nekem biztos nem kell. főleg nem kisöcsi meg kutyus. wtf?

pedagógus

- ezt hogy érted? én utálom, ha kioktatnak.

9. lelkész

- pszichológusra gondolsz? mert ha lelkész vagy, nem akarok a barátnőd lenni. :) senkinek nem kell pszichológusnak lennie. kommunikálni kell az emberekkel.

10. lelki társ

- megint szinonima. miért jössz vele össze különben?

11. szakács

- az, hogy tudsz főzni, valóban előny. de az, hogy tudsz főzni, nem jelenti, hogy szakács vagy. én meg kutyakiképző vagyok, mert van háziállatom, mi?

12. autójavító

13. barkácsmester

- ezek előnyösek, de nem szükségesek. ellenben felsoroltad a szakácsot. ha se barkácoslni, se szerelni, se főzni nem tudsz, akkor mit tudsz? porszívózni?

14. villanyszerelő

- fentiekhez tartozik.

15. sofőr

16. hordár

- ismét bővíted a listát azzal, hogy összetartozó fogalmakat használsz. ez, amit mondasz, nyilván csak akkor gond, ha a nőnek nincs jogsija, és csak 1 kocsitok van.

17. takarító

- mi ezzel a gond?

18. lakáj

- tudod egyáltalán, mit csinál egy lakáj?

19. fafaragó

- fafaragó? ezt el se tudom képzelni, hogy jön ide.

20. modell

- nyilván túlzol, de a jó kinézet nem árt.

21. lakberendezési mérnök

- szerintem az átlag ember lakberendezési tudománya, legyen nő vagy férfi, hogy ne építsd a wc-t a konyha mellé, vagy hogy meg tudj mérni egy sarokszekrénynek kellő helyet - ezt én is meg tudom csinálni. ha te nem, az gáz.

22. szexológus

- mármint úgy érted, értsen a női testhez, meg ilyenek? nem feltétlen kell fejből, de amelyik férfi büszkeségből nem hajlandó utánanézni annak, amit nem tud (mert láttam olyan férfit, aki azt hitte, 5 csiklója van a nőnek), az nem érdemli meg, hogy szexeljenek vele

23. pszichiátriai szakorvos

- már volt, bővíted a listát

24. és profi stylist

- stylist? miylen értelemben? öltözz csinosan, igen. ha ettől stylistnak hívod magad... hát...

A férfi ezen felül legyen

kedves,

- nem, hallod, legyen egy bunkó

sportos,

- nem hátrány

okos,

- igen, de a fenti 3 tök alapvető tulajdonság

erős,

- nem feltétlen kell, hogy erős legyen

jól nevelt,

- jól nevelt? hány éves vagy.

ebbena blokkban oylan dolgokat mondasz, mintha vállon kéne veregetni, amiért reggel fogat mosol. ezek alapvetőek. nem csak ha járunk.

határozott,

- attól függ. nem baj, ha nem mered megmondani a pincérnek, hogy rossz a leves. de az baj, ha nem tudod, mit akarsz az életedtől, és nem tudsz dönteni.

gyengéd,

érzékeny,

romantikus,

- megint szinonimázol, de amúgy igen, borzasztó, hogy legyen gyengéd, és ne b***sszon a falhoz szex közben

férfias,

- ezt a fogalmat definiálatlannak érzem, ráadásul ez abból következik, amit a nők elvárnak, ergo ez a listádnak a címe, nem az eleme

mókás,

vidám,

de mégis komolyan veendő,

- ez minden emberre igaz. van olyan ismerősöm is, aki lány, aki búval b...ott, nem is bezsélgetek vele. de oylan is, egy fiú, aki mindenen vihog. őt se bírom. pedig ez nem együtt járás kategória

bátor,

- milyen értelemben? megértem, ha nem hősködsz, amikor megtámadnak, hanem odaadod a mobilodat inkább.

Micimackó,

- wtf? ez mi?

energikus,

- sportost már ellőtted. ha ez azt jelenti, hogy munka után ne zuhanjon le a kanapéra és várjon tőlem mindent, akkor igen

gondoskodó,

- a figyelmessel, romantikussal, gyengéddel együtt jár, ne ismételd magad.

ideákban gazdag,

- nos, igen. ez szerintem jó.

ügyes,

- meghatározatlan fogalom. az ügyes magában foglalja a fentieket (jó faragó vagy mi, és a többi, amit írtál). megint csak szinonimák.

szerény,

- legalábbis beképzelt ne legyen. de most komolyan, ez oylan hatalmas elvárás? mármint neked folyamatos energiabefektetésedbe telik szerénynek lenni? mész az utcán, és koncentrálsz a szerénységre?

megértő,

- ez a pszichológiában, a lelkészben, a gondoskodóban, a gyengédben el lett lőve

22. elegáns,

- stylist. már mondtad.

23. egyértelmű,

- ez baj? miért? össze-vissza akarsz beszélni?

24. szeretetteljes,

- gondoskodó, romantikus, gyengéd.... gazdag aszókincsed

25. hidegvérű,

- ezzel mi a baj?

26. szenvedélyes,

- nyilván van, akinek ez tetszik. de szerintem a legyen ideáival egyenlő. nálam legalábbis.

27. engedékeny,

- wtf? azt hittem a pasimról van szó, nem a főnökömről.

28. becsületes,

- most ez komoly? azt kritizálod, hogy egy nő nem örül, ha hazudsz, betörsz, csalsz, sikkasztasz?

29. adakozó,

- kinek? nem feltétlen. ha pl. nehezen kaparjuk össze a kajára valót, és azt is eladakozza, az kifejezzen rossz.

30. gyakorlatias,

- ez nem árt senkinek sem.

31. igazságos,

- ezt sem értem. miért? szerettél volna igazságtalan lenni egy nővel és nem jött össze, vagy mi?

32. legyen kész a nőért bármire (akár még bankot rabolni is),

- túlzás, definiálatlan,a fentieket tartalmazza. miért nem írsz annyit, hogy MINDEN, csak úgy magában, és nem kell a sok rizsa... -.-

33. reménytelen (a szerelemtől),

- WTF? ilyenre ki vágyik?

34. nyugodt,

- ez vagy: ellentmondás a szenvedélyessel, ergo ellentmondásba keveredtél, vagy: azt érted alatta, hogy a férfi ne legyen egy a vizet hamar felkapó dühöngő? akkor meg nem a nő hibája.

35. sármos,

- már mondtad, hogy elegáns meg jóképű

36. hűséges,

- ezzel neked bajod van?

37. álmodozó,

- már beszéltünk az ideákról, szinonima.

38. karrierista,

- ambíciózus a szó, amit keresel, a karrierista negatív.

39. megbízható,

- ez megint probléma? még a barátaimtól is elvárom, nem hogy a pasimtól. szeretnék megbízhatatlan lenni, és nem engedik a gonosz csajok?

40. mindenki felnézzen rá

- ki mindenki? ez szükségtelen

41. legyen kész áldozatokra,

- egy kapcsolatban mindkét fél áldozatot hoz

42. és mindenek előtt legyen nagyon gazdag.

- nem, ez közismert tévhit, de nyilván van nő, akinek számít, de úgyse fogod elhinni.

2016. máj. 20. 20:34
 45/49 anonim ***** válasza:

Ja, és az extrák:

ne legyen féltékeny, de mégis legyen egy picit aggódó;

- igen, ugyanis ez egy skála. nem kell rögtön börtönben tartani a nőt, de jól esik, ha aggódsz. ez kölcsönös.

jöjjön ki a nő rokonaival, de ne töltsön velük több időt, mint a nővel;

- nem is értem. te nem akarod, hogy kijöjjön a te rokonaiddal? és ki akar többet lógni a párja rokonaival?

adjon a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődjön, hol és kivel találkozott;

- ezt anyámtól is elvárom, nem hogy a páromtól. szerintem neked az alapvető emberi kommunikácóval lehet bajod. képzeld, minden családtagomról tudom, mi van velük, de egyiket se tartom börtönben.

mindig öltözz elegánsan, de:

legyen kész mindig a hátán hazacipelni a nőt térdig sárban;

- ha már térdig sár van, te se tudsz elegáns lenni, az már nem erről szól.

legyen hajlandó bemászni az erkélyen, ha otthon felejtette a kulcsát;

- erről nem tudok nyilatkozni

Legyen elég erős elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a nő ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.

- már mondtad, hogy legyen bátor, ismét szinonima, én már erre válaszoltam. megjegyzés: a nők a táskájukban nem tartanak személyigazolványt és bankkártyát. azt egy külön ereklyetartóban hordják a szoknya alatt

A férfinek nem szabad elfelejtenie:

A nő születésnapját

a nő névnapját

a házassági évfordulót

az első csók évfordulóját

a nő menstruációját

a fogorvosnál foglalt időpontját

s a nő legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját sem.

- utolsó túlzásodat leszámítva ezeket elfelejteni mindenkivel kapcsolatban bunkóság. a legjobb haverod, az anyukád, stb. több nem fér bele?

2016. máj. 20. 20:39
 46/49 anonim ***** válasza:

" Aki komolyan vette a kérdést.. Mégis mire számított? Értelmes társalgásra? Disznók elé gyöngy értelmesen válaszolni egy ilyen kérdésre."

Jogos.

2016. máj. 20. 20:40
 47/49 anonim ***** válasza:
A férfiaknak semmi elvárásuk amúgy. Még egymással sem. Kifejezetten sok sörhasú, fésületlen meleg párt lehet látni szakadt göncökben, határozatlanul, bátortalanul sétafikálni az esőben, mert nem mernek bemászni az erkélyen a kulcsért... Még egymástól is elvárjátok ezeket, hagyjuk már.
2016. máj. 20. 20:42
 48/49 anonim ***** válasza:

"a pasiknak 2 elég ha kedves és átlagos kinézetü a lány

"

Ez elég baj. Ezek szerint te nem várod el, hogy hűséges legyen, hogy becsületes legyen, hidegvérű, szerény.

2016. máj. 20. 20:49
 49/49 anonim ***** válasza:
Nem baj, hogy te komolyan vetted a kérdést, kedves utolsó. Engem rendkívül szórakoztatott. :))
2016. máj. 20. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!