Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyi Női elvárásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi Női elvárásnak kell megfelelnünk?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy a férfi legyen:

barát

társ

szerető

kisöcsi

bátyus

apa

gyerek

pedagógus

9. lelkész

10. lelki társ

11. szakács

12. autójavító

13. barkácsmester

14. villanyszerelő

15. sofőr

16. hordár

17. takarító

18. lakáj

19. fafaragó

20. modell

21. lakberendezési mérnök

22. szexológus

23. pszichiátriai szakorvos

24. és profi stylist

A férfi ezen felül legyen

kedves,

sportos,

okos,

erős,

jól nevelt,

határozott,

gyengéd,

érzékeny,

romantikus,

férfias,

mókás,

vidám,

de mégis komolyan veendő,

bátor,

Micimackó,

energikus,

gondoskodó,

ideákban gazdag,

ügyes,

szerény,

megértő,

22. elegáns,

23. egyértelmű,

24. szeretetteljes,

25. hidegvérű,

26. szenvedélyes,

27. engedékeny,

28. becsületes,

29. adakozó,

30. gyakorlatias,

31. igazságos,

32. legyen kész a nőért bármire (akár még bankot rabolni is),

33. reménytelen (a szerelemtől),

34. nyugodt,

35. sármos,

36. hűséges,

37. álmodozó,

38. karrierista,

39. megbízható,

40. mindenki felnézzen rá

41. legyen kész áldozatokra,

42. és mindenek előtt legyen nagyon gazdag.

2016. máj. 18. 09:33
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
85%

Ha te ettől jól érzed magad... Igen nekem csak egy adonisz külsejű félisten felel meg aki minimum egy bika erejével bír 180+os és akkora a farka mint az alkarod. Jól keres és minimum naponta csal meg mert csak az az izgi és néha fel is képel hogy tudjam hol a helyem különben nem is érezném férfinek az én drágámat.

Most ugye boldog vagy?

2016. máj. 18. 09:54
 12/49 anonim ***** válasza:
88%

"A kérdező kommentje:

birom már ezt a képmutatást ezen az oldalon,senki sem öszinte"

Te sem vagy az ezek szerint. :-)

2016. máj. 18. 09:57
 13/49 anonim ***** válasza:
72%
Hogy te mekkora kretén vagy gecc! Írogasd csak a listádat életed végéig!
2016. máj. 18. 09:59
 14/49 anonim ***** válasza:
92%

De-de, ő egészen őszintén ilyen hülye, mint amilyennek mutatja magát. :)

2016. máj. 18. 10:02
 15/49 anonim ***** válasza:
80%

És a párom nem érti, miért olvasgatom ezt az oldalt, amikor olyan jókat lehet szórakozni az ilyeneken.

Úgyhogy ja, a férfiak mind magányosak, mert nem lehet megfelelni a nők elvárásainak :D. Köszönöm, hogy így vizsga előtt feldobjátok a napomat :D

2016. máj. 18. 10:09
 16/49 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy arra kíváncsi lennék, honnan másolta a kérdező ezt a szöveget. (Nyilván nem ő írta.) Szerintem ez valami ironizáló blogról származik, a kérdező meg komolyan vette. Ó, a balga.
2016. máj. 18. 10:12
 17/49 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem ti semmit nem tudtok a nőkről. Amiket írtál kérdező, hogy "Miket nem szabad elfelejteni" én azokat totálisan leszarom. Maximum a barátnő szülinapját tudom fejből, de sokszor inkább még azt sem és meg kell néznem facebookon ha gyorsan kell ez az infó.

Amiket leírtál 67 tulajdonság a kérdés leírásában, abból pedig átnéztem és úgy 23 amit igaznak tartok saját magamra.

Ehhez képest mindig tudok magamnak nőt szerezni havi szinten szexre és úgy 3-4 havonta megszoktam ismerkedni egy-egy olyan lánnyal is, aki kívül-belül alkalmas lenne barátnőnek is és ő sem bánná, ha én is akarnám.

25/F

2016. máj. 18. 10:22
 18/49 anonim ***** válasza:
85%

16:

Gyerekkoromban olvastam kis zsebméretű vicckönyveket, amiket 99 forintért lehetett kapni könyvesboltokban. Vagy raklapnyi volt nekem belőlük otthon. Ez a lista egy viccben van benne, ami elég közepes. Annyi a vicc, hogy először felsorolja ezeket, mint amiket a nők elvárnak a férfiaktól. Aztán jön a fordított lista, ahol pedig csak annyi van, hogy a nő legyen jó az ágyban és jól főzzön. Ez lenne a poén. Szerintem a kérdező ezt vagy egy vicceskönyvből írta ki, vagy ha fent van a neten ez a vicc, akkor onnan másolta át ide.

2016. máj. 18. 10:24
 19/49 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező..menthetetlen vagy.
2016. máj. 18. 10:29
 20/49 anonim ***** válasza:
67%

Barát, társ, szerető, lelki társ, hűséges, megértő, gyengéd... ezek azért alapok egy hosszútávú kapcsolatban szerintem mindkét fél részéről. Meg persze az sem mindegy, hogy szexuálisan is tudunk-e vonzódni egymáshoz. Nekem ezen felül még az is számít, hogy határozott, életrevaló legyen. A humorérzék is előny, nem is hinnéd mennyire szükség van rá néha a közös élet során... és igen, néha előfordulhat, hogy áldozatokat is kell hoznunk ezért a közös életért és ezek sokszor kemény döntésekkel járnak

A többi már ízlés kérdése, nekem nem lényegesek.

A gazdagság pláne nem. Beszéltem pár gazdag sráccal, borzasztó beképzeltek és bunkók voltak. (Bocs a jelenlévő pénzesebbektől, akinek nem inge, ne vegye magára!)

2016. máj. 18. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!