Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi Női elvárásnak kell megfelelnünk?
Fontos, hogy a férfi legyen:
barát
társ
szerető
kisöcsi
bátyus
apa
gyerek
pedagógus
9. lelkész
10. lelki társ
11. szakács
12. autójavító
13. barkácsmester
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos
24. és profi stylist
A férfi ezen felül legyen
kedves,
sportos,
okos,
erős,
jól nevelt,
határozott,
gyengéd,
érzékeny,
romantikus,
férfias,
mókás,
vidám,
de mégis komolyan veendő,
bátor,
Micimackó,
energikus,
gondoskodó,
ideákban gazdag,
ügyes,
szerény,
megértő,
22. elegáns,
23. egyértelmű,
24. szeretetteljes,
25. hidegvérű,
26. szenvedélyes,
27. engedékeny,
28. becsületes,
29. adakozó,
30. gyakorlatias,
31. igazságos,
32. legyen kész a nőért bármire (akár még bankot rabolni is),
33. reménytelen (a szerelemtől),
34. nyugodt,
35. sármos,
36. hűséges,
37. álmodozó,
38. karrierista,
39. megbízható,
40. mindenki felnézzen rá
41. legyen kész áldozatokra,
42. és mindenek előtt legyen nagyon gazdag.

Azt a velemenyt ugysem hallja meg a kerdezo, ami nem egyezik az ovevel, szoval ha itt mindenki kepmutato, te meg total csolatasu es onsajnaltato vagy.
Ertelmes dolgot is kezdhettel volna az eleteddel, mint hogy leirod ezt a sok sz art es varod a hozzad hasonlo szerencsetlenek megnyilvanulasait.
Meg jo, hogy ennyire fingod sincs a nokrol, meg a vegen szaporodni tudnal es hozzad hasonlo szerencsetleneket nevelnel.
Az en kornyezetembem csunyanak-szepnek, mindnekvan parja, aki nyitott es eljat otthonrol (nem csak dolgozni). Szoval te valamiz nagyon rosszul csinalsz. :D nem baj, majd a tobbiek adjak ala a lovat es sajnaltathatod magad tovabbra is, abban sokan nagyon jok itt GyK-n. Ha egyszer (csak egyszer!) az enyemhez hasonlo s eggberugos kommentek szuletnenek csak ilyen nyomorult kerdesek alatt, talan a ferfiak(?!) felhagynanak az ilyen jellegu kerdesek ozonevel.
10:57
"Ha én megszeretek valakit, akkor olyannak szeretem, amilyen."
Ezen jót röhögtem!

Azért ha fél év után nem,hogy a névnapomat,a születésnapomat is teljesen elfelejti,az azért parasztság,álljon meg a nászmenet!Kinézetről annyit,hogy elég,ha nekem egy fokkal szebb az ördögnél-hogy másnak az-e,kit izgat-,nem kell feltétlenül sármosnak vagy bepisilős szinten jóképűnek lenni,de legyen valami egyéni kisugárzása,stílusa.Ennyi szakember keveréke ne legyen,de egy idegbeteg őrült se,akinél azt lesem,mikor szakad el a cérna és akkor vonulhatok fedezékbe és ha valami nem tetszik neki,azt legyen képes normális stílusban elmondani.Mivel nem bazári majmot keresek,elég,ha én felnézek rá.A lényeg,hogy a legtöbb területen fel tudja találni magát egy minimálisan és a konyhában annyira béna ne legyen,hogy még egy rántottát se tudjon megcsinálni,mert ez azért tényleg alap és nem említhető egy lapon,mondjuk egy csőben sült sajtos husival vagy töltött dagadóval.Lelkésznek nem kell lenni,de egy párkapcsolatban tudni kell a dolgokat normálisan megbeszélni és ebbe beletartozik,hogy olykor meghallgat,ha valami gondom van.Mondjuk az szerintem csak jó,ha egy férfi akar fejlődni és tesz is érte,pl. megtanul egy másik nyelvet,vagy legalább megpróbálja,vagy egy új szakmát kitanul,stb.Hogy ha én se csalom meg a páromat,az ne legyen akkora elvárás,hogy ő se engemet,szerintem.Aki meg poligám,az keressen olyan nőt,aki ezt el tudja fogadni.Nem kell Rottschield szinten gazdagnak lenni,de mondjuk 25-26 éves korára legyen legalább valami random meló,ha csak nem szív valami húzós szakkal az egyetemen.
22/N

27:
Pl a 17-es válaszomban csak olyat írtam végig, amire tudnál reagálni ha akarnál. De mégsem teszed
"ha nekem egy fokkal szebb az ördögnél"
Minden csaj ezt mondja de valójában nem tartják be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!