Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság nagy elvárásnak számít ha egy korombeli lánytól elvárom hogy szeressen főzni?
Az, hogy szeressen is, az talán. Az, hogy tudjon, kevésbé. Legalábbis én még szingliként úgy vettem ki, kb összes kan alapnak veszi, hogy egy nő főz. Én meg bólogattam, hogy ühüm-ühüm. Én rühellek különben. :D Tudok főzni, ha kell, de annyira utálok, hogy nem szoktam.
Hálistennek barátom olyan, hogy oda se akar engedni a konyhába, úgyhogy mi ezt elosztottuk másképp.
Jöjj össze olyan lánnyal, aki szeret főzni. Egyik barátnőm pl imád.
23L
Én imádok főzni :D nagyon nagyon ^^ és olyan jó, mikor a pároddal együtt süröghetsz a konyhában, nagyon megnyugtató :D
17/L
Azért gondolom mert engem meg szoktak szólni emiatt hogy 23 évesen albérletben lakom és pl nincs lakásom. Sok lány úgy gondolja hogy minden fiú élete úgy indul hogy érettségire lakást kap...
rendben, akkor elvárhatom hogy főzzön? én szeretek főzni! azonban szerintem nem túl nagy elvárás hogy ha pl egész nap dolgozom ő pedig szabadnapos, hogy üssön nekem össze valamit mire hazaesek fáradtan nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!