Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik egyáltalán olyan nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán olyan nő, aki nem a rosszfiúkra bukik, hanem esélyt ad a nem rosszfiúknak is?

Figyelt kérdés
Egyszerűen hiába vagyok önálló, hiába rendelkezem saját fizetéssel, azaz nem a szüleim támogatnak, ennek ellenére esélytelen vagyok még egy igénytelenebb lánynál is, mert nem vagyok kicsapongó rosszfiú.Ez eléggé kiábránditó és kétségbeejtő, tényleg huligánná kellene változnom, ne adj isten kishiján bünözővé, hogy párkapcsolati téren teljes életet tudjak élni?! Képtelen vagyok felfogni ezt a világot, annak ellenére, hogy benne élek, miért van ez, miért csak a rosszak lehetnek boldogok?!

2016. máj. 16. 14:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Akkor légyszíves cáfolj rám, mert az nem érvelés, hogy "Nincs igazad, mert... Mert!".
2016. máj. 16. 16:37
 22/23 anonim ***** válasza:

6: Erről eszembe jutott, amikor egyetemre jártam. Én mérnöknek tanultam ugyan, de azon szoktam mindig mulatni, hogy a jogászoknak külön épületük volt és ők ott mindig öltönyben jártak órákra, vizsgákra, mindenhova, kis aktatáskákkal és hasonló batyukkal.

Aztán egy vizsga úgy nézett ki náluk, mint a szerencsekerék. Ha jókor mentek be, akkor átmentek, ha rosszkor, akkor nem és kezdhették újra.

2016. máj. 16. 16:39
 23/23 anonim ***** válasza:

A legtöbb embernek akad párja az életben szóval teljesen felesleges kitalálni egyetlen okot amiért szerinted neked nem megy és azt hibáztatni amíg bele nem döglesz.

Én egy jófiúval jöttem össze és láss csodát a végén ő szakított velem és olyan bunkó p*cs lett belőle, hogy csak néztem. Egyik ember sem csak jó, vagy rossz.

2016. máj. 16. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!