Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak a rosszfiúkra bukom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a rosszfiúkra bukom?

Figyelt kérdés

Ha valaki nem rosszfiús már nem is kell. Nemrég találkoztam egy nagyon helyes fiúval rendes, aranyos meg jófej volt de mégsem vonz mert nem volt kihívás túl könnyen megkaptam.

Csak a rosszfiúkra bukom ? :/

2013. febr. 24. 11:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%
Mert h*lye vagy azért.
2013. febr. 24. 11:40
 2/17 anonim ***** válasza:
Mert nagyon szereted megszivatni magad, és nagyokat csalódni. Ilyenek vagytok, ti nők. Élvezitek, hogy az ilyenek megaláznak, kidobnak. Ez kell nektek.
2013. febr. 24. 11:47
 3/17 anonim ***** válasza:

Veletlenul nem vagy az oldalon nyavajgo fiukak egyike, aki egy uj csellel probalja meggyozni a tisztelt publikumot a maga eletkeptelen igazarol?

Es hogy a kerdesre valaszoljak: ne kategorizald a fiukat.... max 2 tipusra: akibe szerelmes(!!!) Vagy, es akibe nem.... az utobbit szard le, az elobbinelmeg ne eddekeljen a tulajdonsaga...

2013. febr. 24. 11:48
 4/17 szamikaaaa válasza:
0%
hát igen evvel én is így vagyok nyugi aki jó fiús nem járnék olyannal soha... a mostani barátom nagyon rossz fiu volt fuu.És elkezdtünk járni és szerelmes lett belém megváltozott de nem teljesen cska vmennyire:) már több mint 1 éve járunk.
2013. febr. 24. 11:48
 5/17 anonim ***** válasza:

A nők a rosszfiúkra buknak ebben semmi új nincsen. Különösen a jó csajok. Talán azért, mert a rosszfiúk keménynek látszanak, nehezen megszerezhetőek blablabla...

Mivel én nem születtem rosszfiúnak, nem is kellek senkinek. Bárcsak az lehetnék sokkal boldogabb lennék. 25/F

2013. febr. 24. 11:49
 6/17 anonim ***** válasza:

Csak azt mondjátok meg nekem rossz fiú imádó csajok, hogy mégis mi a f@szért nem szórtírozta ki az evolúció a jó fiúkat?? Mi értleme olyan férfiak létezese, akiket nem bírnak a csajok? Minek nevelnek az anyák jó fiúkat a fiaikból, amikor ők is tisztában vannak azzal, hogy a jó fiúk a férfi társadalom hulladékai?? ENNEK MI ÉRTELME VAN???

Kellenek boldogtalan szenvedő senkik a világnak???

Előző voltam.

2013. febr. 24. 12:02
 7/17 A kérdező kommentje:

hidd el eléggé utálom ezért magamat de nemtudok mit csinálni

hülyén vagyunk összerakva

de én megpróbálom hogy ne így legyen adok még egy esélyt a jófiúknak :))

2013. febr. 24. 12:09
 8/17 anonim ***** válasza:

Annak meg végképp nincs értelme.

Megmondom miért.

Adsz esélyt egy jó fiúnak, aki meg majd kifog ugrani a bőréből, hogy végre csajhoz jut, mert ugye sosem volt a lányok kedvence, és csak kiröhögték ha próbálkozott. Így vagy te TISZTÁBAN vagy azzal, hogy kihez vonzódsz, és belekényszeríted magad egy kapcsolatba, amit tulajdonképpen nem is akarsz. Mi lesz ezután??

Jártok, aztán jön egy rosszfiú aki olyan vonzalmat kelt benned, hogy simán megcsalod, otthagyod a jó fiúdat. Ő teljesen összetörik, és levonja azt a következtetést, amit én fentebb írtam.

KELL EZ NEKED??? Úgy őszíntén??

2013. febr. 24. 12:13
 9/17 anonim ***** válasza:
Azt mi honnan tudjuk, hogy miért? Ez vonz, ez van, kész!:D
2013. febr. 24. 12:14
 10/17 A kérdező kommentje:
az utolsó előttinek mondanám hogy akinek adok esélyt fiú lányok ölnének érte annyira helyes szóval nemvalószínű.. :D
2013. febr. 24. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!