Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi, nők miért bukunk a rosszfiúkra? Mit tehetünk, ez ellen a vonzalom ellen?
Nem vagyok az pasizós, mindenkivel összejövős csaj, mindig mérlegelek, mielőtt összejönnék valakivel, még akkor is ha nagyon tetszik.. talán , mert félek a csalódástól..
Van egy nagyon okos srác, egyedi világképpel, aki mindig kiáll magáért, és sokszor másokért is. Tényleg felkeltette az érdeklődésemet , mert nagyon értelmes fiú, és rengeteg dologban egyetértünk. Bókolni kezdett nekem , és egyre többet találkoztunk és kiderült, hogy drogokat fogyaszt, és ha ez nem lenne elég , terjeszti is őket.. Nos én általában hosszú távra tervezek és a biztos dolgokat szeretem , és hát mellette nem tudok elképzelni egy biztos jövőt. Ezt el is mondtam neki.. ő bizonygatta, hogy annál nagyobb biztonságot , senki mellett nem találok mint mellette , mert megvannak a kapcsolatai , ráadásul , rengeted pénze van.. amiben lehet hogy van valami.. Na de értitek..!? Szóval eltávolodtunk. 2 hónapja öszejöttem egy másik sráccal. Abszolút az ideálom és szöges ellentéte az egyes számú srácnak.. kedves, tisztességes, megbízható,romantikus alkat , és tényleg egy biztos pontot jelent, mellette lenni. Viszont , akár hányszor találkozom az egyes számú sráccal, valami megmozdul bennem, nem mondom hogy elcsábulok.., de nem sok választ el tőle.. pontosabban csak a józan eszem... Mert tudom, hogy mellette nem lehetne olyan életem , mint amilyet szeretnék.. tudom hogy csalódnék, de mégis vonz.. Miért van ez? Néha elképzelem magamat a kettes számú sráccal, akiben tényleg megtaláltam azt amit kerestem , de ha belegondolok, hogy talán csak azért vagyok most vele , mert nem mertem kockáztatni, ez elég kiábrándító.. És bár szeretem ezt a fiút , de mi lesz ha ráunok? És mi van , ha rájövök majd, hogy az igaz szerelemről mondtam le, a biztonságért? Ugyan akkor , azt sem tudom elképzelni hogy az izgalmakat , az örök kétségeket válasszam, a biztos pont helyett.. Én nem ilyen vagyok.. de mégis megbolondít ez az érzés.. Főleg mert úgy érzem , hogy mind két fiút szeretem.. csak valahogy össze kéne gyúrni őket, hogy megkapjuk az aranyközép utat..
Ti mit tennétek a helyemben? Voltatok már hasonló helyzetben? Hogy jöttetek ki belőle?
Összegyúrni??? Egy romantikus, pénzes drogdealert akarsz?
Én a helyedben a pénz mellett döntenék, bár én pasi vagyok...
Én voltam már ilyen helyzetben.
Az egyes számút hónapokig kerestem mindenkiben, de sikertelenül. Annyira hiányzott az az állandó izgalom, amit ő okozott, hogy hihetetlen. A másik, a rendes srác, meg unalmas volt nekem hosszú távon. Sajnáltam, mikor szakítottam vele, de nem bírtam azzal a szenvedélyes szerelemmel szeretni, pedig olyan jószívű és kedves volt velem mindig. Nem olyan rég ismét felbukkant az életemben az egyes, és boldog vagyok. Nem vagyok vele együtt, mert féltem a szívem, de imádom ezt az érzést :)
Rájöttem: kell egy másik rosszfiú, aki elfeledteti, csak így lehet ezen túljutni :D (ő lehetőleg ne üzleteljen semmivel!)
Nem, egy kedves, romantikus , megbízható fiút akarok , aki ugyan akkor macsós, és kiáll magáért, és vannak elképzelései a dolgokról..
2/2 : kösz.. rohadt empatikus vagy..
A kettes számú (én a helyében már ezért elzavarnálak az egyesedhez, vagy a világ végére) azt gondolja rólad, hogy te egy jókislány vagy, akinek ő kell, hogy legyen a biztos pont az életében?
Mi lenne, ha elmondanád neki, hogy nem kell mindig olyan kedvesnek lenni veled? Nem lesz persze narkónepper a kedvedért, de megpróbálhatnál a mostani kapcsolatodból is több izgalmat kihozni.
Persze olyan sosem lesz, mint amilyen az első számúval lehetne, de nem is lesz akkora sírás a vége.
Azt tapasztalom, hogy azt élvezik a csajok, ha "rossz fiúk" miattuk hajlandóak változtatni akár az egész személyiségükön (a rosszaságukon). Amikor ez a változás bekövetkezik, akkor az "ilyen" csajok keresnek valami új "rosszat" (hacsak nem jön közbe egy gyerek, vagy nem hal meg a csaj :D:D:D)
(21 év alatt nem tapasztaltam olyat, hogy "változás" történt volna az ilyen lányok életvitelükön, de ez egyértelműen a "tapasztalathiány miatt" lehetséges... ennyi idősen nem csoda.)
Akinek a rosszfiú kell, az reménykedjen, hogy idővel a rosszból is donhuán lesz, de aki meg donhuánt választ, az meg fogadja el, hogy unatkozni fog... Szerintem nem nagy igény egy csajtól, ha picit mindkettőt akarja EGY személyben. Mert létezik ilyen srác. ;)
1. Ne általánosítsunk, én kifejezetten a jófiúkra bukom (ami nem egyenlő a papuccsal, képes magáért kiállni a barátom, de nem macsó típus egyáltalán
2. Sztem egyiket se válaszd. Lehet, hogy vonzódsz 1es iránt, de néha az agyadra kell hallgatni, és továbbállni, mert szerelem ide, szerelem oda, egy drogdíler mellett azért elég necces a kapcsolat, főleg, ha ellenzed, amit csinál... nem lesznek nyugodt éjszakáid. A másik srácot meg szerintem nem szereted szerelemmel. Kiszúrás lenne vele, ha csak a biztonság miatt maradnál vele. Keress egy harmadikat, aki mindenben megfelel neked... nem lehetetlen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!