Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi, nők miért bukunk a rosszfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi, nők miért bukunk a rosszfiúkra? Mit tehetünk, ez ellen a vonzalom ellen?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az pasizós, mindenkivel összejövős csaj, mindig mérlegelek, mielőtt összejönnék valakivel, még akkor is ha nagyon tetszik.. talán , mert félek a csalódástól..

Van egy nagyon okos srác, egyedi világképpel, aki mindig kiáll magáért, és sokszor másokért is. Tényleg felkeltette az érdeklődésemet , mert nagyon értelmes fiú, és rengeteg dologban egyetértünk. Bókolni kezdett nekem , és egyre többet találkoztunk és kiderült, hogy drogokat fogyaszt, és ha ez nem lenne elég , terjeszti is őket.. Nos én általában hosszú távra tervezek és a biztos dolgokat szeretem , és hát mellette nem tudok elképzelni egy biztos jövőt. Ezt el is mondtam neki.. ő bizonygatta, hogy annál nagyobb biztonságot , senki mellett nem találok mint mellette , mert megvannak a kapcsolatai , ráadásul , rengeted pénze van.. amiben lehet hogy van valami.. Na de értitek..!? Szóval eltávolodtunk. 2 hónapja öszejöttem egy másik sráccal. Abszolút az ideálom és szöges ellentéte az egyes számú srácnak.. kedves, tisztességes, megbízható,romantikus alkat , és tényleg egy biztos pontot jelent, mellette lenni. Viszont , akár hányszor találkozom az egyes számú sráccal, valami megmozdul bennem, nem mondom hogy elcsábulok.., de nem sok választ el tőle.. pontosabban csak a józan eszem... Mert tudom, hogy mellette nem lehetne olyan életem , mint amilyet szeretnék.. tudom hogy csalódnék, de mégis vonz.. Miért van ez? Néha elképzelem magamat a kettes számú sráccal, akiben tényleg megtaláltam azt amit kerestem , de ha belegondolok, hogy talán csak azért vagyok most vele , mert nem mertem kockáztatni, ez elég kiábrándító.. És bár szeretem ezt a fiút , de mi lesz ha ráunok? És mi van , ha rájövök majd, hogy az igaz szerelemről mondtam le, a biztonságért? Ugyan akkor , azt sem tudom elképzelni hogy az izgalmakat , az örök kétségeket válasszam, a biztos pont helyett.. Én nem ilyen vagyok.. de mégis megbolondít ez az érzés.. Főleg mert úgy érzem , hogy mind két fiút szeretem.. csak valahogy össze kéne gyúrni őket, hogy megkapjuk az aranyközép utat..

Ti mit tennétek a helyemben? Voltatok már hasonló helyzetben? Hogy jöttetek ki belőle?

2012. okt. 29. 23:13
1 2
 11/11 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, ez egy nagy baromság, amit leírtál. 😂
2019. márc. 24. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!