Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak a rosszfiúkra bukom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a rosszfiúkra bukom?

Figyelt kérdés

Ha valaki nem rosszfiús már nem is kell. Nemrég találkoztam egy nagyon helyes fiúval rendes, aranyos meg jófej volt de mégsem vonz mert nem volt kihívás túl könnyen megkaptam.

Csak a rosszfiúkra bukom ? :/

2013. febr. 24. 11:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"lányok ölnének érte ANNYIRA HELYES szóval"

Jah így már mindent értek. Lehetsz jó fiú ha eszméletlen jóképű vagy, így már mindent értek.

2013. febr. 24. 12:22
 12/17 anonim ***** válasza:

6os, nyugi

Egy felnott, kiegyensulyozott no mar kapcsolatot keres, nem kihivast, igy nem erdeklik oket a "rossz fiuk"

Ez a rossz fiu dolog am baromsag... en nem vagyok az, kifejezetten szerencsetlen vagyok, meg egy kicsit neha homeless jellegu (rocker style borosta sorhas), megis sosem volt gondom a csajokkal... mert csak odafigyelek mit mond, aztan visszamondo neki..

2013. febr. 24. 12:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de láttam, hogy nyafogtak páran az elején...Azért buksz rájuk, mert van bennük valami olyan tulajdonság, ami vonz téged...Gondolom az általad ismert jófiúkban ez nincsen meg, ezért nem vonzódsz irántuk...A nyavajgóknak az első pár kommentelőnek meg üzenem, hogy a szerelem az nem ráción, hanem vonzalmon alapszik...Egy kapcsolat nem tud úgy működni, hogyha nincsen vonzalom.
2013. febr. 24. 13:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Én meg enm vonzódom az anyukákhoz, meg a "sokkal komolyabb vagyok a koromnál" (aka begyöpösödött, túlérett uncsi vagyok) lányokhoz.
2013. febr. 24. 13:51
 15/17 anonim ***** válasza:

13as!

Az egyik nyavajgó vagyok, konkrétan a 6os.

VOnzalmat jófiú nem tud kiváltani egy nőből, egy jó nőből meg aztán végképp nem, lehetetlen, csak a rosszfiúk.

Ennek okai vannak, amit racionálisan lehet megmagyarázni.

2013. febr. 24. 14:20
 16/17 anonim ***** válasza:

anyám...

láttad a Grease-t?:D

a jófiú is ugyanúgy tud vonzó lenni... a probléma, hogy te nem jófiú vagy, hanem szerencsétlen fiú.. aki se nem jó, se nem rossz.. ninsc lehetősége odaállni egyik oldalra sem... és azért, mert töketlen.. és az ilyenek nem vonzóak

ez racionális:D

2013. febr. 24. 15:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert egy rosszfiú nem irányítható, hanem domináns, és van belső tartása. Ezt hívják "kontrollnak". Nem szorul ajnározásra, és teljesen mindegy neki, hogy mit gondol róla a csaj. Nem sértődik meg egy erős sértéstől sem, és nem lehet elkedvteleníteni azzal, hogy "bocs, már van pasim".

Ettől titokzatos lesz, ami majd megeszi az agyadat. Ha ráadásul még beszéli a nők nyelvét, akkor meg aztán.. :))

A jófiúk aranyosak, illedelmesek, meg minden, de kiszámíthatóak, és lássuk be, irányíthatóak is. Nem beszélik jól a nők nyelvét, belemennek a női játékokba, és elbuknak. Ettől unalmasak lesznek, és ezért nem vonzódsz hozzájuk.

2015. jan. 3. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!