Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány a rosszfiúkra bukik?
rosszfiú, úgy mint bunkó, kötekedő, provokatív, buta, erkölcstelen, bűnöző, hazug stb. akkor nem
rosszfiú, mint határozott, magabiztos, talpraesett, jó beszélőkéje van, okos, őszinte, akkor igen
Engem is vonzzanak vmennyire a rosszfiúk.. mint mindenkit. De hosszútávon nem tudnék megbízni bennük, folyamatosan aggódnék, h na vajon melyik szembejövő csajjal feküdt le, mialatt velem volt, vagy előttem.
A mostani barátom nem cigizik, nem jár bulizni, nem alkoholizál és fantasztikusan megvagyunk. Meg sem fordult a fejemben az, h mikor csal meg, mikor issza le magát a sárgaföldig. Csak ilyen kapcsolatra lehet építeni hosszútávon! 17L
ha általánosítasz, akkor persze, hogy az jön ki belőle, hogy igen
Amúgy meg nem. De kérdés, hogy kinek mi a rosszfiú.
Legyen megbízható, kedves, humoros, eszes és őszinte. Ha ezek mellé társul a férfias viselkedés és határozottság, akkor ez telitalálat! Nem tudom, hogy itt melyik tulajdonság lenne a rosszfiús... legyen férfias viselkedése, de ebbe szerintem nem tartozik bele a nemtörődöm bunkó magatartás.
Ne általánosítsunk már amúgy se. Ennyi energiával pedig minden férfinak csak a nagymellű nők jönnek be. Kb ez is olyan kaliberű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!