Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik egyáltalán olyan nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán olyan nő, aki nem a rosszfiúkra bukik, hanem esélyt ad a nem rosszfiúknak is?

Figyelt kérdés
Egyszerűen hiába vagyok önálló, hiába rendelkezem saját fizetéssel, azaz nem a szüleim támogatnak, ennek ellenére esélytelen vagyok még egy igénytelenebb lánynál is, mert nem vagyok kicsapongó rosszfiú.Ez eléggé kiábránditó és kétségbeejtő, tényleg huligánná kellene változnom, ne adj isten kishiján bünözővé, hogy párkapcsolati téren teljes életet tudjak élni?! Képtelen vagyok felfogni ezt a világot, annak ellenére, hogy benne élek, miért van ez, miért csak a rosszak lehetnek boldogok?!

2016. máj. 16. 14:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó hozzászóló, mégis mit jelent az a kifejezés, hogy "LEDOMINÁLNI"?

Van ilyen a magyar nyelvben? :)

2016. máj. 16. 15:48
 12/23 anonim ***** válasza:
54%
Heraclius, csupan azert emeltem ki, hogy jogasz vagyok, mert emiatt PLANE nem viselnem el, ha a paromnak kisebb stiklijei lennenek. Egyebkent is gyerekesek az ilyenek. :) persze, mindenki azt gondol a jogaszokrol, amit szeretne, en nem tervezek sokaig ebben dolgozni.
2016. máj. 16. 15:49
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem létezik, legfeljebb akkor, ha nagyon jól nézel ki.
2016. máj. 16. 15:51
 14/23 anonim ***** válasza:
91%

az utolsó baromság. egy elmélet. az elméletek többsége a tudomány változásával megcáfolódik. ez tény.

( pl.: a föld lapos)

a nőknek jó fiúk kellenek-legalábbis egy bizonyos életkor után nem sérült személyiséggel bizonyosan.

az megint más, hogy a vadabb szexet is sokan kedvelik nők, azt meg nyilván nem visszahúzódó férfitől várja az ember lánya.

komoly kapcsolatra mindenképp "jó fiú" kell.

2016. máj. 16. 15:55
 15/23 anonim ***** válasza:
bocs, a 10-es válaszoló agymenésére írtam,h hülyeség,nem az utolsóéra.
2016. máj. 16. 15:56
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a rosszfiúk jönnek be hosszútávon is, és ilyenekkel hozott össze a sors általában.:)

Hogy mi lesz később, nem tudom. Nem könnyű velük az élet, de legalább izgalmas.:)

2016. máj. 16. 15:59
 17/23 anonim ***** válasza:
14%

Imádom az ilyen érvelést.

"Nincs igazad, mert... Mert!"

Érdemi ellenérvet senki nem tud felhozni, mondjuk egy tényt nehéz is megcáfolni. A rosszfiúk (ami mellesleg külön írandó, de hű maradok a kérdéshez) csak egy gyűjtőnév, leírtam az előző kommentemben, hogy kik is tartoznak oda és milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, ami miatt egyáltalán oda sorolhatóak. Az úgynevezett jófiúk nem mások, mint béta eltartók, akik gyakorlatilag csak kiváltságos szolgák, akiket a nő egyfajta haszonállatként tart, cserébe pedig néha ad nekik némi szánalom szexet. Az ilyen férfiak képtelenek vonzalmat kiváltani a nőkből és az egyetlen ok, ami miatt egyáltalán nők közelében lehetnek az az, hogy hajlandóak a belüket kidolgozni egy nő elismeréséért cserébe, nem véletlenül használtam a haszonállat kifejezést, hisz egy ökör attól még, hogy dolgozik a gazdájának még nem vonzó a gazdája számára, hisz ő végső soron csak egy eszköz. A béta eltartók karizmátlan, önbizalom hiányos, papucs kisfiúk, akiket nem tekint férfinek egyetlen nő se, de az elszántságuk és munkamoráljuk miatt megéri tartani őket. Na ők a jófiúk. A nők szerint az ideális férfi a rossz és a jófiú keveréke, de mivel ilyen férfi nem létezik, így az esetek többségében a fiatalkorukat, vagyis a legszebb éveiket a rosszfiúk mellett töltik és miután már megöregedtek és megcsúnyultak keresnek egy bétát, vagyis egy jófiút, aki aztán a gondjukat viseli, természetesen ez nem azt jelenti, hogy szeretnék őket, mert tudat alatt életük végéig a rosszfiúkra fognak gerjedni.

2016. máj. 16. 16:12
 18/23 anonim ***** válasza:
49%

kizart mind mazo szeret szenvedni

nem jo nekik a torodes a gyengedseg a kedvesseg a kizart

2016. máj. 16. 16:18
 19/23 anonim ***** válasza:
90%

Tényleg ez a legjobb magyarázat ami eszedbe jutott?

Nem lehet,hogy a kevés eszed az oka aminek hála erre a következtetésre jutottál?

2016. máj. 16. 16:23
 20/23 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem nem azért nem akarnak veled járni, mert nem vagy huligán :D :D :D
2016. máj. 16. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!