Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi önbizalom hiányos férfitársam?
A legtöbb ilyen férfi azért önbizalom hiányos, mert az égvilágon semmiféle pozitív megerősítést és visszajelzést nem kaptak/kapnak. Igazából nincs mire önbizalmat építeniük.
Én sem vagyok adonisz, helyes sem. Önbizalmam van, de nem a csajozási képességeim miatt, hanem egyéb dolgoktól. Van tartásom, lehet rám számítani és hasonlók. Ettől még csajozás terén, nincs mitől önbizalmamnak lennie. A valóságban nem igazán kapok senkitől visszajelzést. Neten sokaknak bejön, hogy normálisan írok, tájékozott vagyok és ilyenek. Aztán képcsere után el is hal a dolog. Nem panaszkodom, volt 2 komoly kapcsolatom, de mindegyikben kiderült, hogy hazudtak. Ez sem billenti a dolgot az önbizalom felé.
És így is még tök szerencsés vagyok! Egyetemen nem egy srácot ismerek, akik 20 évesek elmúltak és szüzek, utoljára pedig alsós korukban volt barátnőjük.
Ez a szólítsanak le jó pár lányt, aztán csak összejön szöveg... Elég vicces. Mintha azt mondanád egy lámpalázasnak, hogy álljon ki a színpadra és mondjon el egy vicces szöveget, amin sosem röhög senki. Szerinted, ez így növeli az önbizalmat vagy nem? Elárulom: Újabb kudarcokat szül, amik még inkább aláássák a dolgot. Végtelenségig tartó reményt meg ne várjunk el senkitől, mert nagyon kevés ember képes rá.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem érdekel a lány, nem megyek oda hozzá.
Ha érdekel és odamegyek, akármilyen felszabadultan, humorral és őszinte szándékkal mentem oda, mindig vagy megvetést kaptam válaszul vagy ami rosszabb, látszólag örült nekem, meghívatta magát, majd mikor jót fogyasztott, kulturáltan további szép napot/estét kívánt.
Ha 20 próbálkozásból mind a 20 így végződött, abból meg megengeded, hogy messzemenő következtetéseket vonjak le vagy kell még 20?
"Ha nem görcsölsz hanem úgy mész oda a lányhoz mintha nem akarnál tőle semmit akkor úgyis azon kapod magad, hogy már beszélgettek, és utána tudsz terelni komolyabb témák felé."
Ez azért így elég naiv gondolat... Görcs és görcsmentesen is ugyanazt éri el az ember, ha nem megnyerő a megjelenése vagy a dumája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!