Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Depressziósan és önbizalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziósan és önbizalom hiányosan még is hogyan lehetne valakim?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy férfival egy internetes társkeresőn. Látott rólam képet azt írta tetszem neki. De nem akarok vele találkozni, mert lemerném fogadni hogy ő is ugyanúgy lefog koptatni mint az eddigi pasik akikkel próbálkoztam. L/23
2016. ápr. 13. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Oké, de ha meg sem próbálod, az mennyivel jobb?
2016. ápr. 13. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy kicsit rendbe kéne tenned magadat először is, ha egyedül nem megy, akkor szakember segítségét is kérheted, semmi ciki nincsen benne. Mondjuk érdemes lenne tisztázni, hogy valóban klinikai szempontból vagy depressziós, vagy csak szimplán pesszimista vagy és kedvtelen az önértékelési zavarod miatt.

Ameddig ennyire negatív vagy és ennyire alábecsülöd magad, addig senki számára sem leszel igazán vonzó, mert ha az elején mégis az vagy, hamar elunnak tőled.

2016. ápr. 13. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:

én is depressziós és önbizalom hiányos voltam, amikor megismerkedtem a párommal. van remény, csak lépj ki a komfort zónádból.

20N

2016. ápr. 13. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
ugyanilyen vagyok. csak mellé még van egy kis borderline személyiségzavar illetve múltbéli öngyilkossági kísérletek is. a párom szeret és elfogad így, és megvigasztal ha rám tör a depresszió.. ismerkedj olyanokkal akik nem felszínesek, mert van olyan is. bár az nem egy két beszélgetésből fog kiderülni, meg hogy tetszik-e külsőre vagy nem... mintha az számítana. 21/L
2016. ápr. 13. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!