Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, csajok, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, csajok, ti mit kedveltek egy srácban?

Figyelt kérdés
Valamiért elég kicsi az önbizalmam, valahogy nem tudok kezdeményezni, nem érzem, hogy felkeltem a nő érdeklődését, így nem akarok közeledni, mert félek attól, hogy nem kellek neki. Mit tudok ez ellen tenni? Várjam meg a kezdeményezést vagy hogyan közelítsek?

2016. márc. 26. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha szex után is figyelmes, kényeztetjük egymást és visszahív.
2016. márc. 26. 14:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Csak a saját nevemben mondhatom, de én azt szeretem egy fiúban, ha van humora. Jól el tudunk beszélgetni, szinte mindenről és élvezzük egymás társaságát. Kölcsönösen keressük egymást, érdeklődünk, hogy mi van a másikkal. Ezen kívül, ha jófej, normális, kedves, udvarias, megbízható és őszinte, akkor rossz nem lehet. :-)
2016. márc. 26. 14:49
 3/12 anonim ***** válasza:

Hát a legfontosabb, hogy megértő legyen, aztán:

-fogadjon el úgy, ahogy vagyok

-legyen hűséges

-humoros

-és legyen szeretnivaló:)

Még sok minden van, de ezek szerintem a legfontosabbak:)

2016. márc. 26. 14:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem az nagyon fontos, ha érdeklődik irántam, és ő is szívesen mesél. Utálom azt, amikor valakiből harapófogóval kell kiszedni a szavakat.

Az sem rossz ha sokmindenhez hozzá tud szólni, van véleménye, és tudja mikor lehet poénkodni. Legyen őszinte, megbízható, hűséges és mosolygós.

2016. márc. 26. 14:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

1-4.

Szép, amiket írtok, de amiről a srác írt a kérdésben, az a kezdeményezés, amiben semmi hasznát nem veszi az elmondottaknak.

Pl. hogy szex után miylen vele... aham, ezek szerint mindenkivel lefekszel? Gondolom nem.

Olyasmi választ adjatok neki, amivel át tud lendülni a 0. lépcsőfokon és legalább az elsőn esik össze.

Hogy kezdeményezzen nőnél, közeledjen nőhöz, hogy felkelti az érdeklődését?

2016. márc. 26. 15:03
 6/12 anonim ***** válasza:
na látod ezt utálják tutira biztosan megmondom neked férfiként, ha vkinek nincs önbizalma, meg a tutyimutyiságot, ezt győzd le magadban szépen, és ne fossál be attól, h nem farok van a lába között, hanem punci. Ennyit tudok biztosan, bár én se vagyok csajozógép
2016. márc. 26. 15:14
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
A valóság ezzel szemben: legyen jóképű, magas, izmos, gazdag.
2016. márc. 26. 15:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Én a közvetlenséget kedvelem egy fiúban.

Fontos, hogy a beszélgetés során úgy tudjunk egymással kommunikálni, hogy egyikünk sem feszeng.

Ezt máshogy nem lehet elérni szerintem, csak laza hozzáállással. (Találkozunk, beszélgetünk egy jót, és ha nem lesz belőle semmi, akkor mi van? Semmi, nem dől össze a világ.)

2016. márc. 26. 15:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem pont a ,,lányosabb" fiúk jönnek be, de ha valami riasztó akkor az az önbizalom hiány. Az ilyen ember valahogy önsajnáltató, félénk (gyáva), nem képes határozott döntéseket hozni, ettől valahogy unalmas, semmilyen, rugalmatlan, Legalább is az elején ez jön le. Semmi vonzalmat nem kelt, még ha amúgy a személyisége egyáltalán nem is ilyen. A probléma szerintem alapjaiba mindig ez: ,,mert félek attól, hogy nem kellek neki". Na és akkor mi van? Akkor majd a következőnek kellesz, ha vissza utasítanak attól még nem dől össze a világ.
2016. márc. 26. 19:33
 10/12 anonim ***** válasza:
XD. nyolcas válaszoló, látom egy húron pendülünk.
2016. márc. 26. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!