Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, csajok, ti mit kedveltek egy srácban?
Hát a legfontosabb, hogy megértő legyen, aztán:
-fogadjon el úgy, ahogy vagyok
-legyen hűséges
-humoros
-és legyen szeretnivaló:)
Még sok minden van, de ezek szerintem a legfontosabbak:)
Nekem az nagyon fontos, ha érdeklődik irántam, és ő is szívesen mesél. Utálom azt, amikor valakiből harapófogóval kell kiszedni a szavakat.
Az sem rossz ha sokmindenhez hozzá tud szólni, van véleménye, és tudja mikor lehet poénkodni. Legyen őszinte, megbízható, hűséges és mosolygós.
1-4.
Szép, amiket írtok, de amiről a srác írt a kérdésben, az a kezdeményezés, amiben semmi hasznát nem veszi az elmondottaknak.
Pl. hogy szex után miylen vele... aham, ezek szerint mindenkivel lefekszel? Gondolom nem.
Olyasmi választ adjatok neki, amivel át tud lendülni a 0. lépcsőfokon és legalább az elsőn esik össze.
Hogy kezdeményezzen nőnél, közeledjen nőhöz, hogy felkelti az érdeklődését?
Én a közvetlenséget kedvelem egy fiúban.
Fontos, hogy a beszélgetés során úgy tudjunk egymással kommunikálni, hogy egyikünk sem feszeng.
Ezt máshogy nem lehet elérni szerintem, csak laza hozzáállással. (Találkozunk, beszélgetünk egy jót, és ha nem lesz belőle semmi, akkor mi van? Semmi, nem dől össze a világ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!