Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt egy olyan pasinak, aki jelenleg önbizalom dolgában nagyon nem áll a helyzet magaslatán?
Nem panaszkodás gyanánt, de az élet számos terén csalódás érte és megviselte. Természetesen hajlandó lenne változtatni is, nem pusztán panaszkodni és sajnáltatni magát.
De egy kis türelem, megértés nagyot lendítene rajta. Mondjuk, egy párkapcsolat ismét sikerélménnyel töltené el, visszaadva számára az emberekbe meg a világba vetett hitét. Vagy ebben a formában teljesen reménytelen a helyzet?
Nyilvánvalóan a magabiztosság sokkal vonzóbb tulajdonság és egy meglehetősen komoly adu, de idővel ez is kialakulna.
Lányok, nők, ti hogyan vélekedtek erről? Akár esélyt adnátok, akár nem egy ilyen férfinak, válaszotok érvekkel megindokolnátok?
Hát ez attól függ, hogy mit értesz ez alatt. Én pl. azt nagyon nem szeretem, amikor egy srác örökké rám hagy mindent, hogy mindent én találjak ki meg mondjak meg, hogy nekem jó legyen, mert ez olyan, mintha neki nem is lenne saját véleménye, csak örökké igazodni akarna hozzám. A szótlan emberek mellett is frusztráltnak érzem magamat.
Azzal viszont nincs problémám, ha kicsit félénkebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!