Akikkel elofordult mar ilyen erzes/helyzet, ti mit csinaltatok? Hogy oldottatok meg vagy kihez fordultatok?
Mostanaban eleg önbizalmat vagyok,zarkozott,egyes helyzetekben ugy erzem,mint ha nem is en lennek,nem tudom elengedni magam ha masokkal beszelek nem erzem magam oszintenek,az erzeseimet sem tudom ki mutatni ahogy masok,mert azt hiszem,hogy ha allandoan nyavognak,hogy rossz kedvem van nem jol erzem magam akkor lehet azt hinnek,hogy ''csak egy nyavogos hulye vagyok'' Ezert is inkabb nem beszelek senkinek a problemaimrol hanem csak elterelem a figyelmem vmi massal....Neha nem vagyok elegedet magammal,buntudatom van vmikor,nem tetszik az amit a tukorben latok..igaz nem vagyok egy ronda lany de valahogy meg se vagyok elegedett magammal...
Hianyoznak a regi barataim is,mert velek mindig oszinten beszelgettem es sok mindent csinaltunk amit itt nem tudok velek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!