Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekek, nem lehet mindenki ennyire negatív, ugye? Arra kérlek titeket, hogy írjátok még 3db olyan JÓ tulajdonságotokat, amik vonzóvá tehetnek a másik nem számára.
Vidám, könnyed, nevetős vagyok, játékos és szeleburdi.
Okos vagyok, stratégikus, gyorsan és pontosan átlátok dolgokat.
Jól nézek ki. :D Magas, vékony, jó alakú nő vagyok. De nem cicababás, olyan visszafogott, mégis sugárzó.
20/N
-Művészléleknek mondanám magamat, kvázi eléggé érzelemember vagyok (emiatt neveztek már [jó értelemben vett] furának is), de a célomért bármit beáldozok, ami a zenélés és az írás.
-Aki a barátom, annak bármikor megpróbálok segíteni bármiben, legyen szó mondjuk fizikai vagy lelki segítségről.
-Eléggé ragaszkodó vagyok azzal, aki számomra nagyon közeli barát. De mindenkivel elvagyok, jó beszélgetőtársnak és hallgatóságnak mondanak.
20/f
Ez a legjobb kérdés amivel fél éven belül találkoztam, komolyan mondom. Jó látni, hogy a legtöbb ember azért tud jót is kiemelni magában, meg hogy miket tartanak értékelendőnek.
Nekem nincs sok kiemelkedő tulajdonságom, de elég jó emberismerő vagyok ezáltal könnyen megérzem, hogy a másik milyen hangulatban van, sok szeretet van bennem, főleg azok iránt akikhez nagyon ragaszkodom, meg sokan értelmesnek is tartanak.
20/l
1. Egész csinos vagyok.
2. Nyitott vagyok az új dolgokra, általában minden érdekel.
3. Ritkán hisztizek.
20 éves nőnemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!