Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyerekek, nem lehet mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekek, nem lehet mindenki ennyire negatív, ugye? Arra kérlek titeket, hogy írjátok még 3db olyan JÓ tulajdonságotokat, amik vonzóvá tehetnek a másik nem számára.

Figyelt kérdés
Kérlek a nemeteket és korotokat is írjátok oda.

2016. máj. 16. 00:49
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
#50 32F
2016. máj. 28. 10:23
 52/59 anonim ***** válasza:
53%

Vidám, könnyed, nevetős vagyok, játékos és szeleburdi.

Okos vagyok, stratégikus, gyorsan és pontosan átlátok dolgokat.

Jól nézek ki. :D Magas, vékony, jó alakú nő vagyok. De nem cicababás, olyan visszafogott, mégis sugárzó.

20/N

2016. máj. 28. 11:27
 53/59 anonim ***** válasza:
48%
3-at kértek okoska :P
2016. máj. 28. 11:57
 54/59 anonim ***** válasza:
53%
Én vagyok az okoska, nem mindegy? Tessék +1: sokat beszélek. :D
2016. máj. 28. 12:36
 55/59 anonim ***** válasza:

-Művészléleknek mondanám magamat, kvázi eléggé érzelemember vagyok (emiatt neveztek már [jó értelemben vett] furának is), de a célomért bármit beáldozok, ami a zenélés és az írás.

-Aki a barátom, annak bármikor megpróbálok segíteni bármiben, legyen szó mondjuk fizikai vagy lelki segítségről.

-Eléggé ragaszkodó vagyok azzal, aki számomra nagyon közeli barát. De mindenkivel elvagyok, jó beszélgetőtársnak és hallgatóságnak mondanak.

20/f

2016. máj. 28. 18:30
 56/59 anonim ***** válasza:
Szabad gondolkodású, kissé fanyar humorú, fitt vagyok.39N
2016. júl. 23. 14:10
 57/59 anonim ***** válasza:

Ez a legjobb kérdés amivel fél éven belül találkoztam, komolyan mondom. Jó látni, hogy a legtöbb ember azért tud jót is kiemelni magában, meg hogy miket tartanak értékelendőnek.

Nekem nincs sok kiemelkedő tulajdonságom, de elég jó emberismerő vagyok ezáltal könnyen megérzem, hogy a másik milyen hangulatban van, sok szeretet van bennem, főleg azok iránt akikhez nagyon ragaszkodom, meg sokan értelmesnek is tartanak.

20/l

2016. aug. 3. 09:06
 58/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm emberek, csak így tovább!
2016. aug. 3. 10:43
 59/59 anonim ***** válasza:

1. Egész csinos vagyok.

2. Nyitott vagyok az új dolgokra, általában minden érdekel.

3. Ritkán hisztizek.

20 éves nőnemű.

2016. szept. 6. 12:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!