Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekek, nem lehet mindenki ennyire negatív, ugye? Arra kérlek titeket, hogy írjátok még 3db olyan JÓ tulajdonságotokat, amik vonzóvá tehetnek a másik nem számára.
Kitartó, céltudatos, együttérző.
22/n
Jó illatom van,hagyom,hogy elfoglalja a másik az ágy nagyrészét alvás közben,pont elegendő nesquickkel csinálom a kakaót.
21/F
Rugalmas/Alkalmazkodóképes, Kitartó, Segítőkész (annak akit a barátomnak tudok tekinteni)
26/F
Céltudatos vagyok, mindig kitűzök magam elé célokat, amiket addig hajtok, amíg el nem érem őket.
Hűséges típus vagyok. Mindig hosszútávú kapcsolatban gondolkodom, és sosem csalom meg a másikat, még ha akadna rá lehetőség, akkor sem, mivel velem már megtették, így tudom, mennyire rossz érzés átélni.
Nyugodt típus vagyok, ha évente egyszer mérgesnek lát valaki, akkor azzal már sokat mondok. Nem szeretek veszekedni, inkább szeretem megbeszélni a dolgokat.
30F
Hahahaha... sóhaj... Nem tudok egyről sem.
26F
A külsőmmel nincs gondom, nem vagyok egy címlaplány de azért megjárja, eddig nem volt panasz.
Kitartó vagyok, hűséges, hàzias.
Intellektuálosan is szerintem ütöm azt az értéket ami elégségesnek mondható sokak által.
Ezzel az a baj, hogy nem változtat teszem azt a hibáimon :D
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!