Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekek, nem lehet mindenki ennyire negatív, ugye? Arra kérlek titeket, hogy írjátok még 3db olyan JÓ tulajdonságotokat, amik vonzóvá tehetnek a másik nem számára.
Ha most kifejezetten azon gondolkozom, hogy a másik nem számára mi tehet vonzóvá, akkor:
- ha vkit szeretek, azzal gondoskodó és empatikus vagyok
- humoros vagyok
- apró dolgoknak is nagyon tudok örülni, nem vagyok anyagias
26N
- Állítólag jó a humorom (Hofi-ra hasonlítok, elmehetnék akár stand-up-olni is)
- Figyelmes, segítőkész, empatikus, odaadó
- magasság (198 cm)
28/F
Ez mondjuk egy kicsit nehezebb kérdés, mintha általánosságban kellene a jótulajdonságaimról írni, már csak azért is, mert ahány párom volt, mindegyiket a jellemem más aspektusa fogta meg igazán.
1) Intellektuális beszélgetőpartner vagyok (bár tapasztalatból tudom, hogy ez nem mindenkinél jópont).
2) Figyelmes, udvarias vagyok, és fontos, hogy bármiről is van szó, a páromnak is jó legyen (ezzel is voltak problémáim persze, például ha valamikor egy kicsit mégis önzőbb vagyok, az sokkal feltűnőbb).
3) Ha lelkes vagyok, akkor nagyon lelkes és szenvedélyes tudok lenni, és körbeleng valami kisfiús báj (hasonló a helyzet, ha kisgyerekkel vagy macskával foglalkozom).
25/F
•gondoskodó
•családcentrikus
•és nagyon tudok szeretni
18/L
Külsőt, vagy belsőt? Én belsőt írok néhányat:
Hűséges vagyok, ragaszkodó, házias, alkalmazkodó, gondoskodó, megértő és nagyon-nagyon tudok szeretni.
Külsőleg? Ez ízlés kérdése: szép arcú, formás, homokóra alkat, hosszú lábakkal. Viszont nem nádszálkarcsú, de nem is bálna.
37/N
Na, de nem biztos, hogy ezek a tulajdonságok mindenkinek tetszenek a másik nemből, meg amit az egyik férfi vonzónak talál, a másik lehet, hogy nem. Ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!