Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire akadály az elálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire akadály az elálló fül egy lánynál?

Figyelt kérdés

Elállóak a füleim,nagyon csúnyának nem mondanám,de azért észrevehető.

Nagyon szeretném megműttetni,de egy ideje pedig már elkezdett tetszeni.Olyan egyedinek érzem magam tőle.

Nem tudom,hogy ez például mennyire akadály,hogy párt keressek magamnak?

Szóval mi van ha tetszem valakinek,de meglátja a fülem,és akkor már a szépség varázsa el is tűnik?

2016. máj. 15. 21:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Még szexi is lehet, ahogy mondod. Lehet a felszínes vagy nagyon házsártos férfiakat zavarja, de nem feltétlenül van szükséged ilyen emberre.

Ha gondolod küldhetsz egy képet, mert kíváncsivá tettél :)

2016. máj. 15. 21:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Mondom én,hogy nőknél nem hátrány, láttam én is elálló fülű csajt, arcra jól nézett ki, nem volt egyáltalán hátrány, hogy eláll a füle, bezzeg nekem hátrány. Le kéne vágnom a g..be, aztán kész, vagy normális legyen,vagy akkor semmilyen.
2016. máj. 15. 21:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%, hogy észre sem venném, és ez csak téged zavar. Szerintem valójában egy modell csaj vagy, akinek megfelelési kényszere van. Mint akik rendszeresen ostorozzák magukat, hogy ők milyen rondák, és mikor meglátom, egy tucatcsajt látok, aki túl tökéletes...
2016. máj. 15. 21:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Ettől még lehetsz aranyos csaj,ne aggódj emiatt:)
2016. máj. 15. 21:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem is eláll. Megis szeretnek a ferfiak :)
2016. máj. 15. 21:55
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is eláll, mégis utálnak a nők. De utálom már magam a külsőm miatt, hogy döglenék már meg!
2016. máj. 15. 22:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem is elálltak a füleim, de férfi létemre nagy nehezen rászántam magam a műtétre, és nem bántam meg! Utolsó hozzászólót nagyon meg tudom érteni, ugyanazt éltem át... Beletel egy "kis" időbe, amíg összeszedtem a pénzt és a bátorságomat :)

A kérdésre válaszolva:

1. "Mennyire akadály az elálló fül egy lánynál?" - Az attól függ, mivel kapcsolatban gondolsz akadályra. Párkapcsolat vagy esetleg karrier? Nem egy olyan modell van, akinek éppen az elálló füle tetszett meg egy fotósnak és lett belőle keresett modell. Pl. Janiece Dilone vagy Laura O'Grady.

2. "...egy ideje pedig már elkezdett tetszeni." - El kell döntenéd, hogy tetszik-e magadon, amit látsz vagy nem. Ha igen, akkor másokat sem fog zavarni, ha nem, akkor ezt mások is észre fogják venni. Ettől függően érdemes továbblépni.

2016. máj. 16. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!