Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távolság (140-150km) lehet akadály szerelemben?
Nem lehet akadály. Anno 130 km volt köztem, és exbarátnőm között. Minden hétvégén találkoztunk, bár a tömegközlekedés néha elég rossz volt. 1 év után összeköltöztünk. Közel 5 évig tartott a kapcsolatunk.
Szerintem az általad írt távolság bőven belefér, ha kibírjátok, hogy csak hetente 1x találkoztok.
29F
Nem akadály, ez csak tőletek függ, máson nem! Ha akarjátok, működik, de ha már feladjátok a távolság miatt, akkor hagyjátok is abba most az elején!
Párom és köztem 200 km van, márciusban leszünk 3 évesek, minden héten találkozunk egy nap a két város között félúton, amikor meg ráérünk egymásnál. Hamarosan összeköltözünk.
Ő 31F, én 25N
Nem lehet akadály, ha valóban szeretitek egymást.
Nem egy barátom van akiknek 150 km-re van a barátnőjük és évek óta együtt vannak. Amikor lehet, találkoznak és tervezik a jövőt.
Nekem is eddig csak olyan barátnőim voltak akik minimum 150 km-re laktak. A legutóbbival 2 évet voltam együtt és 310 km-re laktunk egymástól. Elvileg az volt a terv hogy majd összeköltözünk de ő szakított... nem a távolság miatt. Szóval működhet, a szeretet tényleg nem nagyon ismer határokat :)
Nem akadály. Az én barátom több, mint 10 000 km-re van tőlem. Lassan egy éve megvagyunk így.
Nagyon nehéz. Évente max 2x találkozni... de szeret és szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!