Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak akik külföldi nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik külföldi nőkkel élnek szerelemben. Milyenek a külföldi nők?

Figyelt kérdés
Pár éve Angliában élek, ahol egy külföldi nővel jöttem össze. Volt pár magyar barátnőm otthon, de nekem az a vélemény alakult ki róluk, hogy túl anyagiasak, és mindig csak a látszat számít. Műköröm, festett haj, szoli, szilikon itt meg amott. Persze van pár kivétel. Szerelmem Spanyol nemzetiségű és imádom az egész lényét úgy ahogy van, mert annyira más. Első sorban igazi hús vér nő, szeret finom ételeket főzni, sosem próbál irányítani, vagy felül kerekedni rajtam. Figyelemmel végig hallgat, és ha bizonytalan vagyok valamiben, mindig jó tanácsokkal lát el. Erős nő aki mögöttem áll, nem kritizált sohasem, hagyja, hogy férfi legyek. Számára érdekes és erős jellemű férfi vagyok, mert véleménye szerint a nyugati férfiak elkényeztetett, gyenge, anyámasszony katonái. Tudom, hogy imád engem, párszor voltak harcok közöttünk de sosem mondta, hogy itt a vége. Imádom őt mert annyira más mint a közülünk valóak.

2015. nov. 30. 20:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen van bőven magyar is. Csak nem egy lepukkant diszkóban kellett volna itthon ismerkedni. :)
2015. nov. 30. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:
29%
Állítólag a vállukon van a puncijuk, és ha vállonveregeted, akkor tulajdonképpen megujjaztad!
2015. nov. 30. 20:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem magyar az anyanyelvük.
2015. nov. 30. 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

Csak annyit értetek meg egymás mondanivalójából, hogy:dugunk szerelmem?

Így nehéz összeveszni!

2015. nov. 30. 21:01
 5/11 A kérdező kommentje:
1-es. Én azt tapasztaltam, hogy a magyar nők agresszívak és feministák, azon kívül túl sokat költenek a kinézetükre. Ez nem mondható el úgy általában véve a nyugati nőkről. Röhögő görcsöt kapok, amikor haza utazok és a kasszás ursula a maga 80 kilójával is műkörmökkel villog.
2015. nov. 30. 21:05
 6/11 A kérdező kommentje:
4-es. Jól beszélek angolul én is és a barátnőm is. Sőt Ő 4 nyelven is beszél. De örülnék, ha olyanok írnának, akik külföldi nőkkel élnek együtt, és nem olyanok, akiknek egyetlen szerelmük a számítógép...
2015. nov. 30. 21:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi értelme van a kérdésnek. Ha ilyen nővel élsz együtt miért vagy kíváncsi milyen lehet. Neked kell tudnod te élsz külföldi nővel.

Amúgy meg itt is van minden féle nő, ugyanúgy ahogy magyarországon. Nem ország függő a kacsaszáj meg a műköröm.

2015. dec. 1. 01:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Még annyi hogy az igaz hogy a magyar nők erejükön felül költenek magukra sokszor. Dehát ők is csak szépek akarnak lenni.
2015. dec. 1. 01:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Érdekes, én magyar nő vagyok és az angol párom engem ugyanazokért a dolgokért szeretett mint te a spanyol barátnődet. Hogy nem vagyok egy kemény, karrierrista nyugati nő, nem járok szépségszalonokba, tudok főzni, nőies vagyok a kapcsolatban stb. Pedig én feminista vagyok :-))) Neki is meg volt a véleménye az angol nőkről.

Szerintem csak nem jó helyen kerestél. Olyan nincs, hogy a magyar, spanyol, angol nők ilyenek meg olyanok. Mindenki más. Ha te mindenhol csak a cicababákat keresed, nyilván felületes vagy és csak azokat veszed észre.

Örülök hogy most sikerült ebből kilépned és találtál egy igazi nőt magad mellé.

2015. dec. 1. 06:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet összefoglalóan megmondani, hogy milyenek a "külföldi" nők. Minden országban mások.

Én régebben voltam együtt egy távolkeleti nővel és nagyon jó élmény volt. Mindazonáltal a közös anyanyelv hiánya engem zavart, hiába beszél jól az ember angolul, ahogy te is írtad.

2015. dec. 1. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!