Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire akadály az elálló fül egy lánynál?
Figyelt kérdés
Elállóak a füleim,nagyon csúnyának nem mondanám,de azért észrevehető.
Nagyon szeretném megműttetni,de egy ideje pedig már elkezdett tetszeni.Olyan egyedinek érzem magam tőle.
Nem tudom,hogy ez például mennyire akadály,hogy párt keressek magamnak?
Szóval mi van ha tetszem valakinek,de meglátja a fülem,és akkor már a szépség varázsa el is tűnik?
2016. máj. 15. 21:20
1/17 anonim válasza:
Aki ennyi miatt nem akar megismerni, arra nincs is szükséged, elhiheted!
2/17 anonim válasza:
Én cukinak tartom az elálló fület egy hosszú haj alatt :D Persze ha nem vészes :D
4/17 anonim válasza:
mostmár nem csak arra kell vigyáznod és szólnod a pasidnak hogy a hajadba ne menjen hanem arra is hogy a füledbe se :DDD
5/17 A kérdező kommentje:
ÚRISTEN DE VICCES VAGY MINDJÁRT MEGHALOK
2016. máj. 15. 21:24
6/17 Noren1989 válasza:
Két füled van, azt mégse vagy szatyor?
Következőre jöhetne a hajszín esetleg: "Ha barna hajam van, akkor nem találhatok pasit már?"
26/F
7/17 anonim válasza:
Egy lánynál nem vészes, de egy férfinál tapasztalataim szerint gáz.
8/17 anonim válasza:
Szerintem még akár szexepil is lehet, hosszú hajjal látszik egyáltalán? Nekem sokszor volt már hogy apróbb szépséghiba vonzó volt.
9/17 anonim válasza:
nem akadály mert mindenkinek elálló nem tudtad?
10/17 anonim válasza:
Az szexepil, esetleg egy lánynál,de engem valahogy férfiként elutasítottak a nők, egyik oka biztos,hogy a b..om elálló fülem volt, hogy rohadna le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!