Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akadály lehet 10 év korkülönbség? 19L
Figyelt kérdés
Tetszik egy pasi, akivel meglehetősen különös körülmények között találkoztunk. Én ugyanis idén érettségizek és ő a magántanárom. Suliba sose tanított! Nagyon közvetlenül viselkedik velem, tegeződünk, és egyszer azt mondta hogy csinos vagyok, ezután pedig borzasztóan zavarba jött. Elolvastam a neten már az összes testbeszédről szóló cikket és minden jel arra utal, hogy ő is vonzódik hozzám: folytonos szemkontaktus, teljes testtel felém fordulás, tükörmozdulatok, mosolyog amikor meglát és felemeli a szemöldökét...
Nagyon jól el tudunk beszélgetni mindenről és azt is tudom, hogy nincs senkije, de mi van akkor, ha ő ezt csak egy kötetlen tanár-diák kapcsolatnak tartja? Mindemellett egy félmondatából arra következtetek, hogy szerinte sok a 10 év korkülönbség. Ti mit gondoltok? Érettségi után lehet ebből valami vagy ne is reménykedjek?
Én sosem pártoltam a nagy korkülönbséget, de ha meg akarod próbálni vele, egy próbát megér.
2016. márc. 28. 14:08
2/13 anonim válasza:
Hát ez attól függ mennyire vagytok azonosak felfogásban. Ha mondjuk amikor ő 45 te meg 35 és te még nagyban szórakoznál ő meg mondjuk már inkább otthonülősebb lesz akkor jönnek elő a gondok. Ezen kell elgondolkodni :) Mert most a 19-29 még nem vészes különbség, később sem az ha nagyjából egy szinten vagytok felfogásban. :) 26/F
2016. márc. 28. 14:08
3/13 A kérdező kommentje:
Amennyire eddig megismertem, hasonló a mentalitásunk.
2016. márc. 28. 14:11
4/13 anonim válasza:
A remény hal meg utoljára elvileg. :) ismerős érzés,nekem is van hasonló sztorim de nincsen semmi köze a tanárhoz :) ha gondolod írj :) de amúgy szerintem simán összejöhettek ;)
5/13 anonim válasza:
Persze,hogy lehet belőle valami,csak nem mindegy,hogy mi.
Döntsd el,hogy milyen kapcsolatot szeretnél vele és annál kevesebbe ne menj bele.Lehet az ilyesmiről beszélgetni,nem kell kitalálni egymás gondolatait.
6/13 anonim válasza:
Szerintem ebben a helyzetben sok a 10 év.
2016. márc. 28. 14:14
7/13 anonim válasza:
Felcsattogtatta már,ha igen hányszor és hol ?
2016. márc. 28. 14:17
8/13 VirágésBence válasza:
A környezetnek biztos, hogy nem fog tetszeni, de ha egy szinten vagytok, jól kijöttök és közös az érdeklődésetek, akkor a kor nem igazán számít.
2016. márc. 28. 14:30
9/13 A kérdező kommentje:
Anyukámmal mindent megbeszélek és ő nagyon szurkol, neki az a legfontosabb, hogy boldog legyek és azok alapján amiket az ő szüleiről tudok, nem hinném hogy a koromat kifogásolnák bennem, sokkal inkább azt hogy nem tudok olyan nagyon sok mindent főzni. :D A barátai pedig tulajdonképpen korban közelebb vannak hozzám, mint hozzá.
2016. márc. 28. 14:41
10/13 anonim válasza:
Omfg, sok. Te még gyerek vagy ő meg mindjárt 30. Inkább azon gondolkodj miért nem kell a korosztályának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!