Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan álltok a távkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan álltok a távkapcsolatokhoz? Mekkora az a távolság, amire még azt mondjátok, hogy nem akadály?

Figyelt kérdés
Esetemben majdnem 100 kilométer a távolságát, és kb. 60 lenne az, amire gondolkodás nélkül azt mondanám, hogy nem számít.

2016. máj. 14. 12:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
33%
Hát, mivel voltam már távkapcsolatban (csak hétvégén tudtunk találkozni), ezért nálam ez rögtön kizáró ok. Ha nem egy városban lakunk akkor szó se lehet róla. Én nem vagyok alkalmas távkapcsolatra. De lehet neked menne, emberfüggő.
2016. máj. 14. 12:48
 2/23 anonim ***** válasza:
56%
Tartós kapcsolatra nem tudnék olyat elképzelni, aki 20 km-nél messzebb lakik attól a helytől, ahol én. (Vidéki mércével, tehát nem BP-i vagyok)
2016. máj. 14. 12:48
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kilométer számít. Pest kb 100 km-re van a lakhelyemtől, mégis kb fele annyi idő oda eljutni, mint a barátomhoz, aki 60 km-re lakik tőlem :D

Nem mindegy, hogy a 100 km autópályán, vagy kanyargós hegyi úton van ami tele van gyök kettővel autókázó mazsolákkal :D

Nekem az a távolság fér bele, aminél még megtehetjük, hogy "nincs kedved ma átjönni később?".. Ha több napos szervezést igényel egy látogatás, az már nem oké nekem.

2016. máj. 14. 12:49
 4/23 anonim ***** válasza:
100-150 km.De sokat alakít rajta h milyen a közlekedés v van-e autóm.
2016. máj. 14. 12:50
 5/23 anonim ***** válasza:
42%

100 km?? :D távkapcsolat ?? :))) Az egy óra autóval, ne röhögtess már....

Amúgy a férjem német, 900 km volt közöttünk akkoriban, 2 hetente repültünk egymáshoz mikor megismertük egymást. Nem volt akadály a távolság, fél év után végülis összeköltöztünk.

2016. máj. 14. 12:51
 6/23 anonim ***** válasza:
56%
fél óra utazás fölött nem mennék bele.
2016. máj. 14. 12:54
 7/23 anonim ***** válasza:
38%
Én 22 éves egyetemista vagyok, korlátolt büdzsével és nekem a 100-150 km is sok lenne anyagilag és ráfordított idő tekintetében is a tanulmányaim mellett. Lakjon a városban ahol én, vagy legyen tőlem maximum 20 km-re.
2016. máj. 14. 12:55
 8/23 anonim ***** válasza:

Egyetemisták vagyunk mindketten, két különböző városban, és mind a ketten máshol is lakunk. Minden honnan megvizsgálva 150-200 km van köztünk van hogy csak 2-3 hetente tudunk találkozni pár napra, van hogy minden hétvégén és volt h heteket töltöttünk együtt. Nem könnyű, de ha valakiért megéri akkor az Ő. Így élünk lassan egy éve és még fél évig biztos így marad, összeköltözni is legelőbb két év múlva tudnánk majd. ezt még képes vagyok csinálni de ennél nagyobb távot nem hiszem hogy bevállalnék (kivétel ha a párom kerülne még messzebb, érte lehet).

21L

2016. máj. 14. 13:04
 9/23 anonim ***** válasza:
56%
még egyszer nem mennék bele max fél órát utaznék valakiért
2016. máj. 14. 13:12
 10/23 anonim ***** válasza:
45%
Maximum negyedórányi távolság kerékpárral, egy méterrel sem több. Nem utazgatok valakiért félnapokat, hogy pár percet együtt lehessünk.
2016. máj. 14. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!